Nieuwe webshop Raadsma IJzerwaren online

Raadsma IJzerwaren webshop

Raadsma IJzerwaren met filialen in Dokkum, Heerenveen Leeuwarden en Groningen heeft onlangs zijn nieuwe webshop gelanceerd. De webshop stelt Raadsma in staat nog sneller te reageren op aanvragen van hun klanten. Voor het adequaat uitvoeren van bouwprojecten en ander technisch werk een must, aldus directeur Hubert Raadsma. Onze klanten kunnen nu direct op de plaats van uitvoering van hun project de bestellingen bij ons doen.


Raadsma IJzerwaren levert een compleet assortiment ijzerwaren, gereedschappen en machines, hang- en sluitwerk ,maar ook werkkleding. In het magazijn van Raadsma IJzerwaren liggen standaard meer dan 21.000 artikelen op voorraad. Bezorgen gebeurt snel en zeker en gewoonlijk binnen 24 uur. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van de afhaalservice op onze 4 makkelijk bereikbare vestigingen in Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen, aldus Hubert Raadsma. De webshop en meer informatie is te vinden op www.raadsma.nl

Friesland wordt het helemaal
AtevanderMeer2

Wij moesten vanuit Friesland lang het onderspit delven, en hebben wij helaas op het randje van de eurocrises ons Friese financiële instituut Friesland Bank moeten opgeven aan het westen. Maar nu is het tijd voor de ommekeer. Zo’n beetje alle grote Friese merken van gisteren zijn in de tijdsgeest van de afgelopen decennia verkocht of verdwenen. Is dat jammer? Voor mensen met een hang naar folklore of een hang naar nostalgie mischien. Maar ik zeg :nee helemaal niet! De tijd waarin wij nu leven biedt bestaande en nieuwe Friese ondernemingen enorme kansen om te groeien, bloeien en te stralen als nooit tevoren.

Gespot... meer
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.