Ondernemend Friesland nieuws

BOS Groep en MEE Friesland samen in Sixmahûs

BOS Groep en MEE Friesland samen in Sixmahûs

Met de onthulling van de naam Sixmahûs hebben de BOS Groep en MEE Friesland onlangs het nieuwe kantoorpand in Leeuwarden officieel in gebruik genomen. Vanwege de opening overhandigde de BOS Groep en MEE Friesland een cheque ter waarde van 3500 euro aan de Hersenstichting Nederland. Bij de handeling waren ruim 200 gasten aanwezig.

 

Om de gasten zelf het bijzondere aspect van de samenwerking en het karakteristieke eigen van beide organisaties te laten ondervinden, werd men uitgenodigd onder het thema Beleving het Sixmahûs te verkennen. De eerste drie verdiepingen van het gebouw vormen het werkterrein van MEE Friesland. Hier werd door middel van presentaties en workshops inzicht gegeven in het werk en het doel van MEE en werd de nieuwe website www.meefriesland.nl gelanceerd.

Op de etages vier en vijf toonde de BOS Groep haar gasten unieke voorbeelden van kantoorconcepten en designmeubelen. Daarnaast kregen de bezoekers verdeeld over het gebouw een aantal totaal nieuwe en intrigerende belevingsaspecten voorgeschoteld zoals een Aroma DJ, wandbekleding in de vorm van planten en state-of-art audiovisuele apparatuur.

MEE Friesland is cliëntenondersteuner voor mensen met een beperking en naaste omgeving. Zij biedt hen informatie, advies en ondersteuning op alle levensterreinen en in elke levensfase. De visie van MEE op dit gebied is door de BOS Groep in het nieuwe onderkomen vertaald naar een flexibel en sfeervol kantoorconcept, waarin de thema’s  Resultaatgericht, Flexibiliteit, Ontmoeten, Thuisgevoel en Delen van Kennis centraal staan.

De BOS Groep bestaat uit BOS Design, BOS Office, BOS Facilitair en BOS Studio. BOS Office is de online webwinkel voor snelle en adequate 24-uurs levering van kantoorbenodigdheden en kantoorapparatuur. BOS Design daarentegen denkt in kantoorconcepten. Vernieuwend denken en werken maakt haar tot een inspiratiebron voor partners met lef. Zij levert totaaloplossingen op basis van vorm, licht, kleur en geluid en sfeer. Vanuit de BOS Studio worden deze vernieuwende kantoorconcepten gecreëerd. BOS Facilitair tenslotte ondersteunt, adviseert en faciliteert klanten bij nieuwe werkomgevingen, indelingen, verhuizingen et cetera.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement