Ondernemend Friesland nieuws

Cadix Drachten “Beste Opleider van Nederland”

Cadix is genomineerd voor Beste Opleider van Nederland. Aan deze competitie doen tientallen opleiders en trainingsinstituten uit het hele land mee. Cadix is al jaren toonaangevend op het gebied van CAD opleidingen, –advies en –ondersteuning en is ook genomineerd voor deze prestigieuze prijs.

Cadix staat bekent als CAD-kenniscentrum en heeft opleidingslocaties door heel Nederland, met het hoofdkantoor op industrieterrein Azeven Noord in Drachten. Cadix is genomineerd voor deze prijs in meerdere categorieën. Op 1 november is de uitreiking van de totaal 10 verschillende awards zoals IT, Techniek, Onderwijs, zorg en management.

 

Cadix adviseert haar klanten en opdrachtgevers bij het gebruik van toonaangevende ontwerpsoftware. Ze leveren met name oplossingen voor de bouw/architectuur en werktuigbouw met behulp van onder ander het ontwerpsoftware Revit, Inventor, Solidworks en AutoCAD. Door de uitgebreide marktkennis en de focus die zij hebben, zijn ze iedere keer in staat om goede passende pragmatische oplossingen te bedenken en te realiseren. Dit heeft ertoe geleid dat de trainingen van Cadix genomineerd zijn voor Beste Opleider van Nederland.

 

Opleiders worden beoordeeld op inhoud, trainer, organisatie en contact. Cursisten kunnen vanaf 1 oktober in verschillende categorieën zelf een oordeel geven over zijn of haar favoriete opleider via de website www.besteopleidervan.nl. Cadix heeft naast het predicaat ATC (geautoriseerd trainingscentrum) ook de status van ACC (geautoriseerd examen centrum). Hiermee voldoet Cadix aan de hoogste norm dat Autodesk stelt aan haar trainingscentra. Hierdoor is de kwaliteit van de opleidingslocaties en de kennis van de specialisten, dat met grote regelmaat getoetst wordt, gewaarborgd.

 

De Verkiezing Beste Opleider van Nederland is een initiatief van Evalu, ontwikkelaar van een evaluatietool voor opleiders. De verkiezing wordt daarnaast ondersteund door Springest, een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor professionele cursussen.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement