De Nordconnect Trial 2009

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (de drie noordelijke provincies) heeft daarom in 2005 besloten de relaties en netwerken met de Baltische regio te versterken en uit te breiden. Hiervoor is de projectorganisatie Nordconnect opgericht. Nordconnect stimuleert nieuwe kansen en contacten en brengt partijen samen. Een belangrijk onderdeel is het promoten van de kansen in de Baltische regio in Noord-Nederland.

Eén van de projecten van Nordconnect is het organiseren van een autorally vanuit Noord-Nederland door de Baltische regio. Hierbij is de rally een instrument om ondernemers en vertegenwoordigers van overheden en kennisinstellingen uit Noord-Nederland op een originele manier in aanraking te brengen met de Baltische regio en onderweg contacten te laten leggen met potentiële partners. Door het rijden van de rally kan dit interessante gebied goed onder de aandacht worden gebracht in Noord-Nederland.

Onderweg vormen de deelnemende auto’s een Noord-Nederlandse promotiekaravaan, gevuld met ambassadeurs van onze regio. Er wordt daarom contact gezocht met zoveel mogelijk regionale en lokale media uit de landen waar de route doorheen gaat.

Zie voor meer informatie: www.nordconnecttrial.eu

Delen via

Vergelijkbare berichten