De zorg verandert

Samenleving

Het woord ‘samenleving’ zegt letterlijk dat wij samen leven. In de ogen van Connecting Hands betekent dat verantwoordelijkheid nemen, voor jezelf en ook voor elkaar. Iemands netwerk gaat een grotere rol spelen, vooral in de zorg. Maar niet iedereen kan hier op terug vallen als het bij hem of haar vastloopt. Connecting Hands probeert mensen de kracht te geven om het zélf weer te doen en om weer een netwerk op te bouwen. Of het nu gaat om mensen met psychische, verstandelijke, lichamelijke of sociale hindernissen, Connecting Hands is er voor iedereen aldus directeur Jan Stuve van Connecting Hands.

‘Samen werken aan een betere toekomst’: een uitgangspunt van de Culturele Hoofdstad 2018, waar Connecting Hands zich bij aan sluit. Net zoals het creëren van meer begrip voor elkaars identiteit en diversiteit. Op deze manier kunnen wij samen, als samenleving, werken aan een betere en duurzame toekomst.

Connecting Hands is tevens eventsponsor van het OF Duurzaamheid Event op 29 mei a.s. Wilt u het hele programma lezen en u zelf en uw collega's aanmelden kijk dan op OF's Duurzaamheid Event!

Delen via

Vergelijkbare berichten