Ondernemend Friesland nieuws

Directiewisseling Becker Druk- en Vacuümpompen

Directiewisseling Becker Druk- en Vacuümpompen

Ron Stoltenborg, sinds 2001 als directeur verantwoordelijk voor Becker Druk- en Vacuümpompen B.V. te Heerenveen  draagt met ingang van 1 januari 2013 zijn directieverantwoordelijkheden over aan zijn collega Nico Segers. Deze laatste is tot en met 31 december 2012 verantwoordelijk als verkoopleider bij Becker Druk- en Vacuümpompen B.V. Ron Stoltenborg:

“In 1997 is Becker Druk- en Vacuümpompen B.V. opgericht en ik heb sinds 2001 de directieverantwoordelijkheid voor dit prachtig bedrijf mogen dragen. Na een mooie loopbaan in deze uitdagende onderneming acht ik de tijd rijp voor een directiewisseling.

 

Zoals dat binnen het familiebedrijf Gebr. Becker GmbH te Wuppertal een goed gebruik is, hebben we die opvolging eerst in eigen gelederen gezocht en gevonden in onze gewaardeerde collega Nico Segers. Hij is al lange tijd werkzaam voor ons bedrijf en heeft zich in zijn huidige functie als verkoopleider bewezen als een kundig professional op ons specifieke vakgebied van blowers en vacuümpompen. Hij is in mijn ogen de juiste man om mijn directiefunctie over te nemen en ik spreek een volledig vertrouwen in hem uit. Ons Duitse moederbedrijf heeft mij verzocht om nog enkele jaren als adviseur aan het bedrijf verbonden te blijven. Een uitnodiging die ik van harte heb aanvaard.”

 

Voortzetting van vigerend beleid 
Nico Segers: “In Ron Stoltenborg heb ik een uitstekend voorbeeld mogen ontmoeten. Ik hoop met ingang van 1 januari 2013 op waardige wijze in zijn voetsporen te kunnen treden als directeur van Becker Druk- en Vacuümpompen B.V. Ik kan alvast melden dat wij de vigerende koers van het bedrijf zullen voortzetten. We bestaan meer dan 15 jaar. Juist door handhaving van die stabiele koers zijn we ook goed de recente, economisch zeer turbulente,  jaren doorgekomen. Uiteraard zullen we altijd flexibel inspelen op omstandigheden die zich wellicht wijzigen in een markt die zich al enkele jaren kenmerkt door grote veranderingen en onzekerheden. Terugkijkend mogen we concluderen dat juist het volharden in onze koers Becker Druk- en Vacuümpompen B.V. veilig door de woelige economische omstandigheden heeft geloodst. ‘Een goede voorbode van de stabiliteit die wij voor het bedrijf ook in de toekomst verwachten te bereiken’.

 

Opvolging Nico Segers goed geregeld
Uiteraard wordt ook in de vacant komende positie van Nico Segers voorzien. Nico Segers:
“Roel Vekemans trad alvast per 1 september in dienst als nieuwe vertegenwoordiger voor België.
Zijn taak is het behartigen van de belangen van onze bestaande klanten en het uitbouwen van contacten met prospects in België. Op termijn komt Luxemburg daar ook bij. Momenteel werkt Roel zich gestaag in en komt hij goed op dreef.”

 

Key accounts
Inmiddels zijn de meeste key-accounts van Becker Druk- en Vacuümpompen B.V. persoonlijk door Ron Stoltenborg en Nico Segers geïnformeerd over de op handen zijnde directiewisseling. “Relaties die verdere vragen hebben over deze genoemde directiewisseling nodigen wij uiteraard van harte uit persoonlijk contact met ons op te nemen”, aldus Ron Stoltenborg en Nico Segers.

 

Ron Stoltenborg (links) en Nico Segers (rechts)

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement