Ondernemend Friesland nieuws

FZM Assurantiën kiest voor samenwerking en naamswijziging

FZM Assurantiƫn kiest voor samenwerking en naamswijziging

Realiteit verzekeringsbranche vereist andere aanpak. FZM Assurantiën is thuis in Noord-Nederland. En heeft hier de afgelopen 73 jaar een naam opgebouwd als het gaat om verzekeren met persoonlijke aandacht. Een onafhankelijke nuchtere koers heeft er voor gezorgd dat FZM | Assurantiën is uitgegroeid tot één van de grotere assurantiekantoren in het Noorden, met vestigingen in Leeuwarden en Groningen. De branche is de laatste jaren volop in beweging. Denk aan nieuwe  beloningsvormen voor tussenpersonen, het deels afschaffen van provisies en meer transparantie als het gaat om service en kosten. Te midden van deze dynamiek kiest FZM Assurantiën nu voor efficiënt samenwerken met Nedasco en het doorvoeren van een naamswijziging.

FZM Assurantiën gaat vanaf nu verder als Feenstra Adviesgroep. Al in 1941 werd de naam Feenstra gekoppeld aan verzekeringen. "In 2009 is in antwoord op de pensionering van onze vader de naam gewijzigd in FZM | Assurantiën. Nu wij als broers sinds vorig jaar aan het roer staan, ligt het voor de hand de oorspronkelijke bedrijfsnaam te laten herleven. Een naam die lading geeft aan onze roots. Wij zijn al gewend! En verwachten dat óók onze klanten deze nog steeds vertrouwde naam snel weer zullen omarmen, " aldus Gooizen Feenstra.

 

Vertrouwde naam - nieuwe service

Thomas Feenstra: "De naamswijziging in Feenstra Adviesgroep sluit perfect aan op onze nieuwe koers om de service en adviesfunctie richting onze klanten aanzienlijk te verbeteren. Daarom zijn wij trots op onze exclusieve samenwerking met Nedasco. Al ruim 50 jaar is Nedasco dé serviceprovider in schade-, zorg- en inkomensverzekeringen. Nedasco mag als gevolmachtigde van de verzekeraars schades afwikkelen, aanvragen en wijzigingen behandelen, polissen opmaken en premies incasseren. Dit geeft ons als assurantiekantoor toegang tot alle gerenommeerde verzekeraars. Klanten kunnen nu snel en eenvoudig verzekeringen vergelijken, aanvragen, administreren en beheren. En profiteren van nog scherpere tarieven. Binnenkort krijgen zij zelfs de mogelijkheid van een digitale poliskluis en advies op afstand via webcam."

 

De feestelijke onthulling van de "nieuwe" bedrijfsnaam vindt plaats op woensdag 1 oktober a.s. om 10.00 uur op het kantoor van Feenstra Adviesgroep aan de Verlengde Schrans 81 te Leeuwarden. Gooitzen: "Omdat de traditie en familiehistorie zich voorzet met deze naamswijziging hebben wij onze moeder gevraagd de naam officieel te onthullen. Voor ons is dit een extra stimulans om als jonge generatie Feenstra dit prachtige bedrijf verder uit te bouwen." Na het officiële gedeelte is er voor alle belangstellenden de gelegenheid om in informele sfeer te genieten van een kopje koffie met gebak.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement