OF Event partner Joustra Herstoffering geeft stoel en werknemer alle kansen

Mensen met een beperking

Dat herstofferen gebeurt op een bijzondere manier. Joustra: “Wij hebben mensen in dienst die een beperking hebben. Zij het lichamelijk, zij het geestelijk.” Hij vindt verantwoord ondernemen niet meer dan normaal. “Mensen met een beperking krijgen over het algemeen vrij weinig kansen op de arbeidsmarkt. Bij Joustra Herstoffering krijgt iedereen een mogelijkheid.” Sinds kort zijn we aangesloten bij Social-Enterprise om het sociale ondernemerschap te stimuleren.

Herstofferen
We hebben het over kantoor- en bureaustoelen van honderden euro’s die wij herstellen. Ondernemers komen bij ons om de kwaliteit en de zorg die wij de stoelen gunnen, maar ook omdat her stoffering een voordelig en duurzaam alternatief is voor vervanging van kantoor-, bureau- en vergaderstoelen.“

Alle kleuren, patronen en materiaalsoorten zijn mogelijk om een bureaustoel van nieuwe bekleding te voorzien.. Van leer tot een brandnetelstof. We adviseren de klant graag over alle opties.

We hebben een heel divers pakket aan afnemers. Denk aan bedrijven uit de zorg, horeca, mkb- en grootbedrijf, onderwijs, overheid en semioverheid.

Partner OF´s Duurzaamheid Event

Joustra Herstoffering is partner van OF´s Duurzaamheid Event op 29 mei a.s. Aanmelden kan nog.

Delen via

Vergelijkbare berichten