Ondernemend Friesland nieuws

Julien Scholte Friese provinciewinnaar dé Jonge Ondernemersprijs

Julien Scholte Friese provinciewinnaar dé Jonge Ondernemersprijs

Dirk-Jan Huizingh van Peperzaken wint als full service app ontwikkelaar dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2012. Gisteravond is de winnaar bekend geworden van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2012. Het was de 11e keer dat de JOP werd uitgereikt. De spectaculaire finaleavond speelde zich af in de prachtige ambiance van het spikslinternieuwe Theater De Nieuwe Kolk in Assen. Zo'n 400 toeschouwers waren getuige van de ongemeen spannende strijd, die ieder jaar op profesionele wijze wordt neergezet. De presentatie van deze bruisende happening was in handen van Nelleke Mulder en Atze J. Lubach Entertainment.

Winnaar

Peperzaken won naast dé Jonge Ondernemersprijs ook de provincieprijs van Groningen. Namens de jury noemde Erik-Jan Kreuze de volgende argumenten voor de overwinning van Peperzaken: "gedreven, oplettend, inspringend op nieuwe ontwikkelingen in een complexe markt en topspeler in het segment." Peperzaken is als ontwikkelaar van software voor mobiele telefoons, ook wel 'apps' genoemd, in 3,5 jaar tijd uitgegroeid van 2 naar 13 medewerkers. Dirk-Jan Huizingh werkt samen met deze App Stars aan de beste en mooiste apps van Nederland. Met als paradepaartje de app van NU.nl. Dirk-Jan Huizingh: " Het winnen van de JOP plaatst de ICT branche in onze regio in een positief daglicht. We hebben al aardig voet aan de grond in het Westen, maar kunnen nu wat meer euro's naar het Noorden importeren."

 

Overige winnaars

Julien Scholte van Juuls Jackets uit Friesland werd de Friese provinciewinnaar en Peter Koops van Xpression Manager uit Emmen de winnaar van Drenthe. Julien Scholte werd geprezen om haar frisse uitstraling en het professioneel neerzetten van haar merk. En Peter Koops werd gecomplimenteerd met zijn innovatieve oplossingen voor de grafische industrie. De aanmoedigingsprijs ging naar Greetje Veneboer van Kynologisch Centrum Jeugdzorg Assen. Zij begeleidt probleemjongeren in het succesvol trainen met honden.

 

Prijzen

Naast de vele publiciteit en de bekendheid die het winnen van de JOP met zich meebrengt, ontvingen de drie winnaars een waardencheque van NDC Mediagroep. Zij kunnen de cheque gebruiken voor advertenties in de online en/of offline media van NDC Mediagroep.

 

De bijgaande foto is van Harry Kuipers Fotografie.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement