Ondernemend Friesland nieuws

Laatste radio-uitzending BNR sluit af met debat en weekend Fan Fryslân

Vrijdag 12 oktober vindt de zesde en laatste uitzending plaats van het BNR-radioprogramma ‘Zakendoen met…’, in het Ondernemersplein Fan Fryslân (gebouw van de Kamer van Koophandel) in Leeuwarden. In deze live-uitzending zijn wederom diverse succesvolle Friese ondernemers te gast. Na de radio-uitzending volgt een debat onder leiding van BNR-presentator Rens de Jong in het naastgelegen WTC Hotel waar wordt gediscussieerd over de kansen en mogelijkheden in Fryslân voor ondernemers. Om ondernemers uit heel Nederland kennis te laten maken met de vele facetten van de provincie, hanteren 22 hotels in Fryslân op 12, 13 en 14 oktober een speciaal Weekend Fan Fryslân-tarief.

 

De live radio-uitzending op vrijdag 12 oktober wordt bijgewoond door ruim honderd gasten. De uitzending vindt plaats van 12.30 tot 14.00 uur en wordt voorafgegaan door een netwerklunch. BNR-presentator Rens de Jong interviewt onder andere:


- Cees Buisman, directeur Wetsus, Leeuwarden

- Jan Melein, docent Wetsus, Leeuwarden

- Erik Hessels van SMST, Drachten ( Friese Onderneming 2012)

- Jaap de Vries van het Koploperproject(duurzaam ondernemen voor mkb’ers in Friesland)

 

Debat WTC Hotel


Na de laatste live radio-uitzending van BNR ‘Zakendoen met…’ vindt er in het WTC Hotel in Leeuwarden het afsluitende BNR-debat ‘Zakendoen met Fryslân’ plaats. Tijdens dit debat onderzoekt BNR-presentator Rens de Jong, samen met de aanwezigen, welke kansen er liggen in Fryslân en wordt de balans opgemaakt van de zes uitzendingen. Vanaf 14.00 uur is de zaal toegankelijk en het debat start om 15.00 uur. De middag eindigt om 16.45 uur met een netwerkborrel. Het programma vindt u op www.fanfryslan.nl. De toegang is gratis. Aanmelden kan via www.bnr.nl/friesland. Voordelig kennismaken met Fryslân tijdens het Weekend Fan Fryslân


Geïnteresseerden kunnen na afloop van het debat overnachten tegen speciale ‘Fan‘-tarieven. Er zijn 22 hotels en accommodaties in Fryslân die op 12, 13 en 14 oktober een voordelig Weekend Fan Fryslân Tarief hanteren.Informatie over deelnemende hotels en activiteiten zijn te vinden op: www.beleeffriesland.nl/weekendfanfryslan.


Imago versterken

Het hoofddoel van de campagne ‘Zakendoen met Fryslân’ is het imago van Fryslân onder ondernemend Nederland te versterken. De campagne ‘Zakendoen met Fryslân’ is een initiatief van Fan Fryslân en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Fryslân, Club Diplomatique Fan Fryslân, projectbureau A7Westergo, het Ondernemersplein Fan Fryslân, de Kamer van Koophandel Noord-Nederland en diverse Friese gemeenten en organisaties. De uitzendingen zijn terug te luisteren via www.fanfryslan.nl.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement