Ondernemend Friesland nieuws

Nespresso winnaar van de prijs “Logistieke Webshop van het Jaar 2011”

Nespresso is winnaar geworden van de award “Logistieke Webshop van het Jaar 2011”. Het is de eerste keer dat deze award is uitgereikt. De prijs, die bestaat uit een sculptuur met oorkonde, werd op 25 januari uitgereikt tijdens een speciaal award-event in Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht, door de voorzitter van de jury, Andries van Daalen, na een zorgvuldig en weloverwogen beoordelings- en selectieproces. De jury verkoos Nespresso boven de mede-finalisten Albelli (Albumprinter) en HEMA.

Volgens de jury heeft Nespresso een goed evenwicht getoond tussen front-office en back-office organisatie. Zij eist veel van de logistieke dienstverleners waaraan fulfilment en distributie zijn uitbesteed. De jury heeft echter ook kunnen constateren dat deze logistieke dienstverleners op hoog niveau presteren. Daarmee was Nespresso voor de jury de overtuigende winnaar.


Bij het in ontvangst nemen van de prijs gaven Christophe Jouanneau, Supply Chain & Procurement Director van Nespresso Benelux en Frederik Desombere, Transport Manager Benelux aan enorm trots te zijn dat Nespresso winnaar is geworden van de Logistieke Webshop van het Jaar 2011. Zij zien de prijs als een mooie kroon op een periode van hard werken en een aansporing om hun klanten nog beter te bedienen.


De jury heeft tevens bekend gemaakt dat de niet-winnaars in maart een workshop webshoplogistiek aangeboden krijgen. Zij zullen van een 5-tal specialisten advies krijgen over operationele onderwerpen die voor webshops van belang zijn. Deze workshop wordt aangeboden door de Stichting Logistieke Webshop van het Jaar en Dinalog.

 

De prijs Logistieke Webshop van het Jaar

De prijs Logistieke Webshop van het Jaar is een initiatief van vereniging Logistiek management, de Webwinkel Vakdagen en de logistieke dienstverlener DeliveryMatch. De award wordt toegekend aan de webshop die excelleert op het gebied van logistiek. Voor de jury zijn de belangrijkste toetsingscriteria: Kosteneffectiviteit, Klantvriendelijkheid, After sales, Logistiek innovatief, Presentatie en Duurzaamheid

De initiatiefnemers willen met deze prijs de innovatie en de professionalisering van de logistiek voor e-commerce stimuleren.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement