Ondernemend Friesland nieuws

Populair en hot: foto’s op hout van Photogifts.nl uit Bolsward

Photogifts Bolsward

Speciale lezersactie via OF

Een foto afdrukken op hout is de interieurtrend van 2014. Was het voorheen alleen mogelijk een foto af te drukken op canvas, aluminium of plexiglas, sinds kort is hier hout aan toegevoegd. Deze originele manier van foto’s printen is op dit moment al zo ver ontwikkeld, dat een foto op hout nu ook voor de gemiddelde consument betaalbaar is geworden. Een foto op hout is bij Photogifts.nl uit Bolsward al verkrijgbaar vanaf € 7,95. De lezers van OF krijgen echter nog een extra voordeel van maar liefst 17,5%, bij gebruik making van de actiecode OFB2014.

 

 

 

Photogifts.nl uit Bolsward is specialist voor het printen van foto's op hout

 

Wat is een foto op hout?

Een foto op hout is een print rechtstreeks op hout en een originele manier van wanddecoratie. Deze unieke print past in ieder interieur, zowel thuis als op kantoor. Door het levendige materiaal en de aanwezige houtnerven krijgt een foto een warme en bijzondere uitstraling. Er zijn diverse houtsoorten verkrijgbaar, zoals vurenhout, larikshout steigerhout en berkenplex. Deze onbewerkte houtsoorten zijn uitermate geschikt voor natuurlijke foto’s. Het meest populair is op dit moment de whitewash variant. Doordat het hout vooraf is bewerkt met een dun laagje witte verf, worden de kleuren van foto’s het beste benaderd. Deze optie is erg geschikt voor familie- en portretfoto’s.

 

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

De productie van onze fotoprints vindt volledig plaats in eigen huis. Hiermee staan we altijd garant voor de beste kwaliteit! Met de aanschaf van een nieuwe Omega1 UV inkjet printer heeft Photogifts.nl een grote stap vooruit gedaan. Met een printresolutie van maar liefst 1728DPI leveren we onze prints in de hoogst mogelijke kwaliteit die er in Nederland verkrijgbaar is.

 

bij Photogifts.nl in Bolsward kunt u foto's in diverse formaten op hout laten printenEigen ontwikkelde ontwerpstudio
Op onze website Photogifts.nl kunt u eenvoudig uw mooiste foto uploaden en deze bewerken in de online ontwerpstudio. U kunt hierin bijvoorbeeld verschillende kleureffecten kiezen, zoals kleur, sepia of zwart-wit. Wij werken voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen. Sinds kort kun je een foto direct vanuit een persoonlijke Instagram account uploaden. Daarnaast is het bij de meeste materialen mogelijk de foto in een andere vorm dan rechthoekig te bestellen, bijvoorbeeld een hart, ster of een vorm met afgeronde hoeken. Deze technische innovaties zorgen ervoor dat wij als bedrijf voorop blijven lopen in de markt voor unieke fotoprints. Onze klanten zijn altijd op zoek naar iets unieks!

 

Wilt u ook uw mooiste foto op hout?
Benieuwd geworden naar dit unieke product? Bestel dan nu uw favoriete foto op www.photogifts.nl/foto-op-hout/ en profiteer van 17,5% OF actiekorting met de actiecode: OFB2014. Binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt u uw fotoprint in topkwaliteit in huis.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement