Uitgeverij Eisma Edumedia brengt boek over MVO en Duurzaam Ondernemen voor het mbo uit.

Vanuit dit oogpunt heeft uitgeverij Eisma Edumedia besloten een aparte titel voor het mbo uit te geven over dit onderwerp. Het boek MVO en Duurzaam Ondernemen is sterk MVO en duurzaam ondernemencompetentiegericht en is direct gekoppeld aan de praktijk. In elk hoofdstuk wordt besproken hoe een organisatie op een succesvolle wijze de combinatie kan leggen tussen maatschappelijke en zakelijke winst en hoe medewerkers daar een rol in kunnen spelen.

Voorafgaand aan elk hoofdstuk worden de competenties beschreven waaraan de deelnemer in dat hoofdstuk gaat werken. De vele praktijkvoorbeelden maken de stof herkenbaar en stimuleren de deelnemer om te reflecteren op zijn eigen keuzes, gedrag en verantwoordelijkheden als professionele beroepsbeoefenaar.

In het boek zijn discussievragen opgenomen die de medewerker uitdagen om zelf kritisch na te denken over MVO en zijn rol daarbij. Op de website www.mbo.eisma.nl staan bij elk hoofdstuk veel aanvullende opdrachten. Daarnaast zijn er grotere projectopdrachten beschikbaar via de website.

Het boek is verkrijgbaar in elke (school)boekhandel en via uitgeverij Eisma Edumedia. Bel met 058 – 295 48 51 of bestel in de online catalogus op www.eisma.nl.

Titel ISBN Prijs
MVO en Duurzaam Ondernemen 978-90-8771-474-1 € 17,50

Delen via

Vergelijkbare berichten