Ondernemend Friesland nieuws

Univé nieuwe sponsor Stichting Ondernemersklankbord

Verzekeraar Univé en Stichting Ondernemersklankbord gaan samenwerken. Met een sponsorschap voor de komende 3 jaar wil Univé bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van de stichting bij ondernemers. Alexander Garschagen, Directeur MKB van Univé en Ron van Harten, Directeur Stichting Ondernemersklankbord, tekenden woensdagavond de samenwerkingsovereenkomst. Namens Univé zal Heiko Leugs, Lid Raad van Bestuur Univé Noord-Oost en Univé Stad en Land, plaatsnemen in het bestuur van de Stichting.

Al meer dan dertig jaar biedt Ondernemersklankbord belangeloos begeleiding aan startende en gevestigde ondernemers. Bij Ondernemersklankbord zijn ruim 260 consulenten aangesloten, verdeeld over heel Nederland. Dit zijn oud-ondernemers, -managers en -directeuren die hun kennis en jarenlange ervaring op vrijwillige basis delen met nog actieve ondernemers die tegen een bedrijfsvraagstuk aanlopen. Jaarlijks maken duizenden MKB- en agrarische ondernemers gebruik van dit aanbod.

 

De filosofie van Ondernemersklankbord om belangeloos hun deskundigheid en ervaring beschikbaar te stellen aan MKB-ondernemers past prima bij de waarden van Univé. Van oorsprong is Univé een verzekeraar voor ondernemers, en samen met haar klanten in de MKB- en agrarische markt zoekt Univé naar de beste oplossingen om de bedrijfscontinuïteit veilig stellen. Daarbij kan ook Ondernemersklankbord een belangrijke rol spelen.

 

Univé klanten met een bedrijfsmatige vraag kunnen door de Univé adviseurs worden doorverwezen naar consulenten van Ondernemersklankbord. Hiervoor kunnen ondernemers altijd terecht bij een Univé-kantoor in de buurt, of op www.unive.nl/ondernemersklankbord. Via een consulent van Ondernemersklankbord vinden vervolgens een aantal klankbordgesprekken plaats of krijgt de ondernemer coaching gedurende een langere tijd. Dit alles tegen een vrijwillige bijdrage van (minimaal) 85 euro per half jaar.

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement