Ondernemend Friesland nieuws

VVV beloont stemmers in tweede ronde ‘Leukste winkel-verkiezing’

VVV beloont stemmers in tweede ronde ‘Leukste winkel-verkiezing’

De winkel van VVV Leeuwarden heeft de tweede ronde gehaald in de verkiezing tot leukste winkel van Friesland, georganiseerd door de Leeuwarder Courant. Ook in deze tweede ronde kan het winkelend publiek hun stem uitbrengen. Wie dat doet in de Leeuwarder VVV-winkel krijgt gratis een set leuke waxinelichtjes. Hiermee wil de VVV symboliseren hoe men de afgelopen tien jaar is ontwikkeld van informatiekantoor tot funshopwinkel.

“We vinden het ontzettend leuk om mee te doen”, vertelt Tineke Louwenaar winkelmanager bij VVV Leeuwarden. “En  niet omdat we denken beter te zijn dan een ander, hoor.  Er zijn gelukkig veel meer leuke winkels in Fryslân. Maar meedoen inspiréért wel; alleen al omdat het voor ons heel mooi markeert dat we tien jaar geleden besloten om de folders en gidsen zoals je ze in een VVV-kantoor zou verwachten op de achtergrond te  zetten en meer dan de helft van onze winkel te gebruiken voor sfeer.  Daar hoorde ook een geheel ander assortiment bij.  Bijzondere souvenirs, smaakvolle hebbedingetjes, heerlijke lekkernijen. We hebben daarmee wel risico genomen want we waren één van de eerste VVV’s  in Nederland die voor  die koers kozen.  En toen we vervolgens in 2002 naar de Achmeatoren verhuisden hadden we er ook de ruimte voor. Nog iedere week krijgen we complimenten van verraste toeristen, die zeggen dat ze nog nooit zo’n leuke VVV hebben gezien.  Daarmee zijn we denken we ook een mooi visitekaartje voor Fryslân. Nou, daar zijn we best trots op.”

Van de duizenden winkels in de provincie hoopt de VVV-shop verkozen te worden tot de aller leukste. Om de derde ronde te halen heeft VVV Leeuwarden wederom de hulp van het winkelend publiek nodig. Tot en met woensdag 25 april kan er via internet en sms gestemd worden op ‘Winkel 255’. “Iedereen die bij ons in de winkel een stem op ons uitbrengt krijgt als kleine attentie drie leuke waxinelichtjes”, aldus Louwenaar.  “Het is heel grappig kaarsje met een pompeblêd. Leuk voor in de tuin of op het balkon, tijdens de zwoele zomeravonden die de komende maanden komen gaan.”De verkiezing ‘Leukste winkel van Friesland’ wordt georganiseerd door de Leeuwarder Courant.  De LC wil weten welke van de genomineerde winkels de leukste winkel is. In drie verkiezingsronden wordt de uiteindelijke winnaar bepaald. www.vvvleeuwarden.nl

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement