Ondernemersplein Súdwest Fryslân compleet vernieuwd op de BCDN 2017

Actief en vernieuwd plein

Het Súdwest-Fryslân Plein krijgt een huiselijke uitstraling met een warm karakter om de verbinding tussen ondernemers te vergroten. In het midden kunnen de deelnemers gebruik maken van het gezamenlijke horecaterras waar men gasten kan ontvangen. Elke dag vindt er een aansprekende activiteit plaats. Zo is Egon Diekstra, van Hamilton Bright, al vastgelegd als gastspreker op het Súdwest-Fryslân Plein en zal Meine de Vlugt van de BrainFitnessClub op woensdag een ‘Kickstart your day’ sessie houden, aldus de enthousiaste Hetty Kroes. We zijn blij met de ondersteuning van de ondernemers uit de gemeente van dit initiatief. Bij de vorige edities waren vooral de Sneeker en IJlster ondernemers vertegenwoordigd. Maar met hulp van de ondernemersvereniging van Bolsward hebben we ook daar al de eerste definitieve toezegging van enkele ondernemers, verteld Hetty Kroes.

Inschrijven kan nog

Het streven is om in ieder geval 15 ondernemers op het plein te laten deelnemen. En gezien het animo en enthousiasme, moet dat geen probleem zijn. De deelnemers betalen een vast bedrag van €895,–. Hiervoor ontvangen ze een eigen statafel met stoelen, voorzien van een tafelbanner met het logo van het bedrijf. Daarnaast worden tweemaal per dag warme hapjes gereserveerd. De horeca besteding kan achteraf worden voldaan via een vooraf aan te vragen horecapas, geeft Hetty Kroes tot slot aan.

Geïnteresseerde ondernemers uit de gemeente Sudwest Fryslan kunnen zich aanmelden via H.Kroes@wtcexpo.nl, 06-10034523, of kijk op de website.

Delen via

Vergelijkbare berichten