Smeding Groenten & Fruit introduceert nieuw Sous Vide assortiment

Vol van smaak met behoud van voedingswaarden
De Franse term sous vide staat voor vacuüm gegaard. Verse groenten en fruit worden vacuüm verpakt en in een waterbad gegaard. Smaak, structuur, kleur, vitaminen en voedingswaarden blijven hierbij optimaal behouden. De Sous Vide groenten en fruit zijn in hun eigen vocht gegaard. Hierdoor is de smaak puur en authentiek. De toegevoegde verse kruiden maken het nóg lekkerder. 

Zonder E-nummers en conserveringsmiddelen
Na bereiding worden de groenten en fruit snel afgekoeld om bacterievorming te voorkomen. In combinatie met de vacuümverpakking zorgt dit ervoor dat sous vide gegaarde producten een veel langere houdbaarheid hebben. Zonder dat er conserveringsmiddelen en E-nummers aan worden toegevoegd.

Snel en gemakkelijk
Met de Sous Vide groenten en fruit zet je op elk moment snel en eenvoudig een bijzondere maaltijd op tafel. Op drukke én minder drukke momenten. Sommige soorten zijn al op smaak gebracht met verse kruiden. Haal het product uit de verpakking en gril, stoof, frituur of bak. Zo geef je aan de voorgegaarde groenten en fruit eenvoudig je eigen draai.

Herfst- en winterassortiment
Het assortiment wisselt per seizoen. Momenteel zijn de volgende Sous Vide groenten en fruit verkrijgbaar:

  • Bospeen met dragon
  • Pompoen
  • Zoete aardappel met rozemarijn & tijm
  • Knolselderij met laurier, salie & tijm
  • Schorseneren
  • Appel met munt 
Delen via

Vergelijkbare berichten