Top masterclasses Ducasse van start bij Middelbare Hotelschool Friesland

Chef-kok Aly Dioum van Ducasse Education beet het spits af met zijn masterclass ‘Culinairy Design with meat and Poultry’. Deelnemers waren niveau 4-studenten Gespecialiseerd kok (bbl: werken en leren) en hun leermeesters. Eén deur verderop volgden studenten van de nagelnieuwe dubbelopleiding Gastronoom/sommelier (ook bbl niveau 4) een aansluitende masterclass Wijn & Spijs, verzorgd door Wijnkoperij Henri Bloem.


Inspelen op vraag

Het waren de eerste masterclasses in de reeks Trends & Innovations, die Middelbare Hotelschool Friesland haar niveau 4-studenten aanbiedt. De school is daartoe een structurele samenwerking aangegaan met Ducasse; meer masterclasses volgen in de loop van dit studiejaar. Met het aantrekken van specialistische kennis speelt Middelbare Hotelschool Friesland in op de vraag naar goed opgeleide koks, sommeliers en patissiers in het hogere horecasegment. Ook leermeesters uit het bedrijfsleven deden met hun bbl-studenten mee aan de masterclasses.

Delen via

Vergelijkbare berichten