Ondernemend Friesland nieuws

35.000e klant voor SoHosted

SoHosted pand in Drachten

SoHosted, één van de grootste webhosting bedrijven van Nederland en gevestigd in Drachten, heeft afgelopen week haar 35.000e klant mogen verwelkomen.

Tekentablet en gratis hosting

“35.000 klanten is een prachtige mijlpaal die we niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan. We hebben daarom besloten om een leuk cadeau te regelen voor onze 35.000e klant. Omdat de klant webdesigner is en druk bezig is met zijn nieuwe website hebben we besloten een tekentablet cadeau te doen.  Ook krijgt de klant gratis hosting inclusief een domeinnaam”, aldus Lauris Kooi, marketeer bij SoHosted.

 

Winnaar Rudy Nooijen liet weten erg blij te zijn met zijn prijs. De website die binnenkort op de bestelde domeinnaam veerlenanna.nl gaat draaien is een project voor vluchtelingen. Veerle Nanna is beeldend kunstenares en gaat een droomwereld voor kinderen maken. Dit zijn echte omgevingen waarin ze even kunnen verdwijnen in een sprookje.

 

Snelle groei

SoHosted, dat inmiddels ruim 12 jaar bestaat, maakt nog steeds een snelle groei door.  Mede-eigenaar René de Haas liet weten: “We zijn in 2003 begonnen met het aanbieden van webhosting en domeinregistraties met een focus op persoonlijke service. Sinds 2012 bieden we ook complete cloudoplossingen met SSD storage gericht op MKB bedrijven. In beide markten groeien we nog enorm en daar zijn we super trots op. De online wereld verandert snel dus we moeten constant blijven innoveren. We hebben onlangs een live chat functie op onze website gelanceerd waarmee klanten binnen 1 minuut met onze medewerkers in contact kunnen komen, óók in het weekend. Enthousiaste en persoonlijke service is één van onze speerpunten, een live chat functie past daar goed bij.”

 

SoHosted staat momenteel op positie 5 in de Hosting Top 100 van Nederland en is de enige Friese webhoster die zo goed scoort. In 2011 is SoHosted verhuisd naar een groter pand in Drachten en in 2012 heeft SoHosted een extra verdieping in gebruik genomen om de groei bij te kunnen benen. Het bedrijf is continu opzoek naar gepassioneerde ‘nerds die van technologie houden’.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement