Ondernemend Friesland nieuws

ACCES catering Eastermar bestaat 10 jaar

ACCES catering Eastermar bestaat 10 jaar

In 2018 bestaat het bedrijf ACCES catering van ondernemer Christiaan Steijn tien jaar. ACCES catering richt zich op het verzorgen van partycatering voor particulieren en bedrijven. Van buurtbarbecue tot bedrijfsopening, van broodjes voor lunch of ontbijt, tot de gehele catering bij een bruiloft of andere gelegenheid, ACCES catering verzorgt het. Al tien jaar!

Hoe het begon
Al op jonge leeftijd schreef eigenaar Christiaan Steijn zijn bedrijfsplan voor ACCES catering. Christiaan: ‘Dat ik zelfstandig ondernemer wilde worden stond rond mijn 15de al als een paal boven water. Na het volgen van de hotelschool, de Grolsch Horeca Academie en ruim acht jaar horeca ervaring in verschillende bedrijven, vond ik het de tijd om deze stap te nemen. Vanuit Rij- en Mencentrum Heechsân in Eastermar heb ik de mogelijkheid gekregen om te starten.

 

10 jaar
‘De afgelopen jaren heb ik veel geleerd. Afspraken nakomen, kwaliteit leveren. Alles op een originele manier doen, dat is waar ik voor sta!’ Behalve mondeling of via de telefoon zijn bestellingen ook gemakkelijk online te doen. Om een feest compleet te maken kan men los of in combinatie met andere producten van ACCES catering materiaal huren, bijvoorbeeld statafels of servies. Dit gebeurt nu niet meer vanuit Rij- en Mencentrum Heechsân maar vanuit Hotel Meerzigt aan de E.M. Beimastrjitte te Eastermar.

Een goede match
Naast cateraar mag Christiaan zich sinds twee en een half jaar namelijk ook hotelier noemen van het prachtige Meerzigt Eastermar. Christiaan: ‘Voor de eigenaren van Meerzigt heb ik vaak de catering mogen verzorgen. Zij waren op zoek naar iemand die het hotel over wilde nemen en hebben mij daarvoor benaderd.’ Hotel Meerzigt is een klein hotel op een prachtige locatie met een mooie bar en een geschikte vergaderzaal. Als het weer dit enigszins toelaat, wordt de tuin betrokken bij de bijeenkomsten en feesten. ‘We hebben hier vaak bijeenkomsten waarbij ik als cateraar zelf de hapjes en drankjes verzorg. De gast ervaart het als zeer positief wanneer alles op één plek geregeld kan worden. Een goede match!’


Het hotel ontvangt veel lovende reviews en heeft op booking.com het cijfer 9,3 gekregen.

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist