Ondernemend Friesland nieuws

Alfred Wijgman neemt met CijferMeester Leeuwarden voor de eerste keer deel aan BCDN 2016

Boekhouding, belasting en bedrijfsadvies Cijfer Meester

Op 22 en 23 maart aanstande vindt in het WTC EXPO te Leeuwarden de BCDN (voorheen TEL) plaats. Naast vele ondernemerspleinen zijn er uiteraard ook voldoende ondernemers die er voor keizen zich zelfstandig te presenteren tijdens de Friese B2B beurs. Alfred Wijgman van CijferMeester Leeuwarden is er één van. De beurs is mijn eerste deelname. Ik stap hiermee uit mijn comfortzone, maar heb dit er graag voor over. CijferMeester Leeuwarden bestaat 1 jaar en is dus vrij nieuw in Leeuwarden. Veel ondernemers zullen dan ook het kantoor niet kennen en daar wil ik verandering in brengen. Ik sta zelfstandig op de beurs met een eigen stand. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat dit voor mijn organisatie en visie van presenteren de beste optie leek. Met een eigen stand kan ik me, naar mijn idee, beter onderscheiden en ondernemers laten zien waar ik voor sta, legt Alferd uit.

Professioneel administratiekantoor

Ik heb een eigen administratiekantoor maar maak gebruik van de faciliteiten van de CijferMeester organisatie, een organisatie van +/- 70 zelfstandige administratiekantoren.
Ik ben gericht op MKB bedrijven en ZZP ondernemers in de regio Leeuwarden en omstreken. Mijn werkzaamheden hebben betrekking op de financiële administratie, loonadministratie, fiscale aangiften, jaarreportages en bedrijfsadvies. Ik wil me onderscheiden d.m.v. een transparante prijsstelling (vaste prijzen), deskundigheid, continuïteit, proactief zijn. CijferMeester Leeuwarden biedt alle voordelen van een groter kantoor maar wel met de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Door de CijferMeester module blijft de kennis actueel en op niveau en kan ik gebruik maken van moderne software en deskundigen zoals fiscalisten, accountants. Veel bedrijven weten niet dat ze in de meeste gevallen geen accountantskantoor nodig hebben en dat een professioneel administratiekantoor als CijferMeester Leeuwarden volstaat. Mocht er toch een accountant nodig zijn, dan kunnen wij deze gewoon voor ze inschakelen. Als kantoor wil ik naast de ondernemer staan om samen met de ondernemer een succes te maken van de betreffende onderneming. Een gezonde en betrouwbare financiële administratie is essentieel voor succes. Ondernemers zijn goed in hun vak en CijferMeester Leeuwarden goed in Financiële en Administratieve dienstverlening. Door een vaste prijsstelling zonder nacalculatie wil ik bereiken dat ondernemers optimaal gebruik gaan maken van mijn diensten. Dus niet bij elke vraag een factuur, maar werken met all-in prijzen, aldus Alfred Wijgman. U vindt Alfred Wijgman met CijferMeester Leeuwarden op stand nummer 4026.

 

Geen kaarten? Bestel ze kosteloos via deze speciale OF link met code N28D5D.

 

 

 

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement