Ondernemend Friesland nieuws

Alles onder één dak biedt ongekende voordelen

Inloopmiddag De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters

Afgelopen vrijdagmiddag was er een inloopmiddag om kennis te maken met het nieuwe kantoor van De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters. In dit kantoor hebben ook AssurantieAdvies Jonker en de Hypotheekshop onderdak gevonden.

"Vanuit het verleden hebben wij altijd zeer goede ervaringen gehad indien alle zaken betreffende een aankoop van een woning op “dezelfde” locatie geregeld konden worden", aldus rentmeester Peter Ernst. De wens om de financiële dienstverlening in de breedte uit te bouwen bestond al enige jaren. Eind vorig jaar diende de mogelijkheid zich aan om, door de toen leegstaande kantoren naast het bestaande pand erbij te betrekken, en het totale kantoor met meer dan 100 % te vergroten.

 

We zijn dan ook zeer verheugd dat we in het totaal verbouwde kantoor naast de bestaande makelaardijactiviteiten en het rentmeesteradvies een Hypotheekshop en een volwaardig assurantiebedrijf kunnen huisvesten. Snelheid, korte lijnen, duidelijke communicatie zijn maar enkele van de vele voordelen die deze samenwerking biedt. Dat verzekeren, financieren en bemiddelen in onroerende zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn zal een ieder duidelijk zijn. Doordat deze drie specialisaties worden uitgevoerd door drie zelfstandige bedrijven met ieder hun eigen specialisten krijgt de samenwerking een extra kwaliteit die de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de adviezen ten goede zal komen.

 

De contacten met Redginald Jonker van AssurantieAdvies Jonker bestonden al enige jaren en hebben op deze wijze vorm gekregen. AssurantieAdvies Jonker is een allround assurantiekantoor welke zijn oorsprong met name in de zakelijke markt kent, maar de laatste jaren ook op de particuliere markt zeer actief is. De Hypotheekshop met Johan Hottinga als zelfstandig adviseur is een uiterst sterk merk in hypothekenland. Door de vele hypotheekaanbieders zijn ze in staat maatwerk te leveren tegen zeer scherpe condities. Het mag duidelijk zijn dat wij verwachten, en inmiddels is dat al gebleken, dat we door deze samenwerking een impuls aan de kwaliteit en de resultaten van de dienstverlening kunnen geven, waarbij we de klant centraal stellen en deze verregaand kunnen ontzorgen. Daarnaast zijn wij bezig, gemotiveerd door de huidige ervaringen, het pakket aan financiële diensten verder uit te breiden.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement