Ondernemend Friesland nieuws

Arrix: Slimmer werken met Office 365

Office 365 biedt vertrouwde applicaties zoals Word, Excel en Outlook, maar dan vanuit de Cloud. Veel bedrijven zien het gebruiken van Office 365 als een logische stap als ze gebruik willen maken van de nieuwste versies. Medewerkers zijn immers al gewend om te werken met deze bekende applicaties en dat versoepelt de overgang.

Nieuwe functionaliteiten

“Maar Office 365 heeft véél meer te bieden dan alleen de oude functionaliteiten”, zegt Jan Douma, Algemeen Directeur van Arrix. “Office 365 kan bedrijven helpen om efficiënter te werken en medewerkers productiever te maken. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om samen te werken, maar het brengt ook nieuwe communicatiemogelijkheden met zich mee. Van deze functionaliteiten zijn bedrijven en medewerkers vaak niet op de hoogte en daardoor wordt Office 365 niet optimaal gebruikt. En dat is zonde!”

 

Inspiratiesessie

Om bedrijven op de hoogte te stellen van deze functionaliteiten organiseert Arrix op donderdag 17 november een 2 uur durende sessie met live demonstraties. Dankzij de ervaring die Arrix de afgelopen jaren heeft opgedaan met Office 365 en haar kennis van het MKB, heeft Arrix een selectie gemaakt van de applicaties binnen Office 365 die bedrijven op korte termijn het meeste opleveren. Bedrijven worden  geïnformeerd over nieuwe manieren om samen te werken en te communiceren. Met alle digitale gevaren die momenteel aan de orde van de dag zijn zal er ook aandacht worden besteed aan de beveiligingsoplossing die Office 365 biedt. Evenals Arrix heeft Microsoft de veiligheid van een ICT omgeving hoog in het vaandel staan.

 

Deze sessie is bedoeld voor bedrijven die werken met Microsoft Office 365 en het gebruik hiervan willen optimaliseren. Maar ook voor bedrijven die er over nadenken om Microsoft Office 365 te gaan gebruiken.

 

Uitbouwen

“Het voordeel van Office 365 is dat je klein kunt starten”, vervolgt Jan Douma. Wanneer blijkt dat je manier van werken succes heeft kun je het uitbouwen tot een omgeving die afgestemd is op de behoefte van je bedrijf. Microsoft Office 365 applicaties zijn eenvoudig aan de ontwikkelingen binnen een bedrijf aan te passen. Dit willen we ook naar voren brengen in onze inspiratiesessie.”

 

Wilt u zich ook laten inspireren? Meld u zich dan snel aan via de website.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement