Ondernemend Friesland nieuws

BCDN 2016 klaar voor de start

BCDN 2016

Vandaag en morgen staat het WTC Expo te Leeuwarden volledig in het teken van de B2B beurs BCDN of terwijl de Business Contact Dagen Noord (voorheen TEL). Tijdens het opbouwen van de OF stand gisteren en het indelen van de eigen OF ruimte op het Sudwest-Fryslan ondernemersplein liepen we een viertal standhouders tegen het lijf die we enkele vragen over hun deelname voorlegden. Met aanstekelijk enthousiasme en zonder veel moeite kregen we de antwoorden. Dat beloofd wat de komende dagen.

Roland Houwink van DIT Personeel

Met Dit Personeel zijn we voor het eerst deelnemer aan de beurs. En als je dan uitkijkt op het Abe Lenstra Stadion dan kan je bijna niet anders dan aansluiting zoeken bij het nieuwe sc Heerenveen plein op de beurs. Via DIT Personeel leveren wij flexibel Nederlands personeel voor de bouw, metaal, techniek en de industrie. Via detacheren en uitzenden. Daarin zijn we niet uniek. In onze branche leveren we allemaal dezelfde vakmensen, diensten en service. Daar zijn we eerlijk over. Zoals we overal eerlijk over zijn. We maken zaken niet onnodig complex of duur. Wij leveren wat bedrijven nodig hebben. Dag in, dag uit. We werken harder voor onze klant. Zijn eerlijk over wat we doen. Zetten altijd een stap meer. En daarin zijn we uniek. Dat willen we laten zien op de BCDN aldus Roland Houwink.

 

Rudy Bosma en Ruurd van der Lei zijn aanwezig namens de IJB Groep

We hebben eerder deelgenomen, maar hebben nu op aanvraag van de gemeente aansluiting gemaakt met het Gemeente de Fryske Marren ondernemersplein We zijn om een aantal redenen deelnemer aan de beurs. Uiteraard om onze dienst en producten, het leveren van betonmortel op de bouwplaats en uitvoeren van Geotechnisch bodemonderzoek te promoten. Daranaast is het goed om onze naamsbekendheid in de regio vergroten en relaties ontmoeten.

 

Otto van der Galiën van Energie Service Friesland

We hebben vaker deelgenomen aan de beurs maar hebben er nu voor gekozen om aan te sluiten het het sc Heerenveen ondernemersplein. Voor ons een mooi podium om te laten zien waraom Energie Service Friesland al 40 jaar de grootste onafhankelijke serviceorganisatie in Friesland is op het gebied van verwarming, warm water, koeling en duurzame technieken als zonnepanelen en warmtepompen, zowel voor installatie, service als onderhoud. Ons team van onderhoudsmonteurs, servicemonteurs en servicetechnici zijn gecertificeerd en gediplomeerd en volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet, waardoor wij onze klanten de hoogste service en het beste advies kunnen bieden. Service, duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, verteld Otto van der Galiën van Energie Service Friesland.

 

Casper Lemke van MyriadM uit Sneek

We hebben in het verleden vaker mee gedaan met de beurs maar hebben nu bewust voor aansluiting bij Sudwest-Fryslan ondernemersplein gekozen. Wij voelen ons verbonden aan de regio en zijn daar trots op. Ook vinden we dit een mooi initiatief als beurs in een beurs. Onze reden om deel te nemen is het vergroten van de naamsbekendheid en het is een uitgelezen mogelijkheid om ons product te promoten, aldus Casper Lemke van MyriadM.

 

Geen kaarten? Bestel ze kosteloos via deze speciale OF link met code N28D5D.

 

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement