Ondernemend Friesland events

OF wil samen met haar partners graag haar kennis delen met de ondernemers in Friesland. Daarvoor organiseren we regelmatig kennisevents met aansprekende thema´s, pakkende sprekers en interactieve programma´s. Heeft u suggesties of binnenkort een leuk event voor de ondernemers in Friesland? Neem dan contact met ons op.

‘BCDN is de perfecte gelegenheid om SCB Fryslân te presenteren’

‘BCDN is de perfecte gelegenheid om SCB Fryslân te presenteren’

SCB Fryslân staat voor de derde keer op de BCDN. Directeur-eigenaar Tjerk Kingma: “Aanwezig zijn op de BCDN is een goede manier om onszelf te presenteren op de regionale markt.”

 

Wat verwacht je van de BCDN? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?
De verwachting is om bestaande contacten te spreken en nieuwe bedrijven te treffen. We hebben dit bedrijf vier jaar geleden overgenomen en helemaal weer ‘bij de tijd’ gemaakt. Dit is een goede mogelijkheid om kenbaar te maken dat SCB Fryslân eigenlijk een heel nieuw bedrijf is in Franeker.

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om op juist dit event aanwezig te zijn?

Doordat de BCDN een regionale opzet kent is het voor SCB de aangewezen beurs om aan mee te doen. We bedienen niet een specifieke branche: over een breed deel van de markt wordt stralen en/of coaten ingezet. Daarom is een event zoals dit, dat door veel bedrijven uit diverse branches bezocht wordt, de perfecte gelegenheid om ons te manifesteren.

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je?

Bij SCB (Straal Coating Bedrijf) Fryslân b.v. kan men terecht voor stralen, conserveringswerk, poedercoating en schooperen. Het kan van enkelstuks gaan tot seriematig, het kunnen ook terugkerende werkzaamheden zijn. Van een complete brug tot een pootje voor een tafel: alles gaat door onze handen. Door onze ligging bij het Van Harinxmakanaal kan over het water aan- en afgevoerd worden.  En door onze ligging vlakbij de A31 is ook de bereikbaarheid over de weg uitstekend.

Op een netwerkevent als het BCDN aanwezig zijn, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

Het mooie van ondernemen is om met de hele club een goed eindresultaat neer te zetten.  Als conserveringsbedrijf sta je als laatste in de productielijn en loopt de levertijd meestal al aardig op zijn eind. Om er dan toch voor te zorgen dat het perfect in de kleur en op tijd de deur uit gaat, geeft veel voldoening.  Daarom is dit hele verhaal in de wij-vorm, alleen speel je niks klaar. Op een event als BCDN tref je heel veel ondernemers met dezelfde drive.

Lijfspreuk/motto:
‘Nee zeggen is de laatste optie’

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist