Ondernemend Friesland nieuws

Bert Meubelen op de Hemmen Sneek sluit haar deuren

Bert Meubelen op de Hemmen Sneek sluit haar deuren

Per december 2018 sluit Bert Meubelen de deuren van de meubelwinkel op de Hemmen/Woonboulevard in Sneek. Na bijna 4 decennia meubelzaak komt er nu een einde aan het winkelconcept op de Smidsstraat 14. “Erg zonde, maar onvermijdelijk” aldus eigenaar Simon Bakker. Tot december wordt de gehele winkelvoorraad tegen hoge kortingen leeg verkocht.

“We vinden het bijzonder jammer dat de winkel moet sluiten. Ook voor onze medewerkers en de trouwe klantenkring is het wel even pijnlijk.” Maar niet getreurd, tot december kan men profiteren van hoge kortingen op alle meubelen die nog in de showroom staan. In de maand september begint de mega uitverkoop met 25% korting op het gehele assortiment; banken, stoelen, tafels, boxsprings, linnenkasten, etc. Zelfs de nieuwste collecties worden niet uitgesloten. Alles is direct leverbaar uit de winkel. “En we gaan door tot het gehele winkelpand leeg is. De laatste twee maanden zullen de kortingen oplopen”.

 

De reden van de sluiting van de meubelwinkel is een zakelijke beslissing van eigenaar Simon Bakker. Hij verklaart dit als volgt: “Onze formule van een ruime showroom met ouderwetse service vindt niet genoeg aftrek meer. Bovendien is het verkoopvolume niet weer op het oude niveau gekomen na de crisis. Een deel van de omzet in branche is verschoven naar online verkoop. En als ondernemer moet je soms lastige keuzes maken. Deze knoop moest tijdig doorgehakt worden, want het huurcontract liep af.”

 

Bert Meubelen startte in 1978 op de Singel in Sneek met de verkoop van tweedehands meubelen. Na een korte periode in Bolsward werd er een nieuw pand betrokken op de Hemmen in Sneek. In 1999 kon Bakker de winkel overnemen van de oprichter. Zaterdag 1 december 2018 zal de winkel haar laatste verkoopdag hebben.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist