Ondernemend Friesland nieuws

Bouwgroep Dijkstra Draisma als eerste aannemer in Noord-Nederland aangesloten bij De Stroomversnelling

BGDD Contract ondertekening De Stroomversnelling

De woningen wordt verhoogd, de energiefactuur wordt verlaagd tot Nul op de meter en betaalbare Met de ondertekening van de ledenovereenkomst van De Stroomversnelling op dinsdag 13 oktober jl. is Bouwgroep Dijkstra Draisma (BGDD) als eerste aannemer in Noord-Nederland aangesloten bij De Stroomversnelling. Een volgende stap binnen de transitie van aannemer van bouwprocessen naar aanbieder van wooncomfort. “Wij ontwikkelen producten waarbij het wooncomfort van producten ontstaan voor de corporatie.” Stelt algemeen directeur Biense Dijkstra. Deze kennis en de naamsbekendheid in het noorden gaat BGDD vanaf nu inbrengen en delen binnen De Stroomversnelling.

Platform

Bouwgroep Dijkstra Draisma is één van de grootste bouwbedrijven van Noord-Nederland. Vanuit Bolsward en Dokkum werken zo’n 280 betrokken medewerkers aan de  meest uiteenlopende bouwprojecten. Ook is BGDD initiatiefnemer van het platform Wonen in de Wijk van Morgen. Biense Dijkstra: “Binnen dit platform  werken wij aan sociale en bouwkundige vraagstukken rondom wooncomfort en maken wij het ‘langer thuis wonen’ mogelijk. Door ons aan te sluiten bij De Stroomversnelling laten wij woningcorporaties zien een gedegen partij te zijn en samen te werken met kundige collega’s.”

 

Verduurzamen

Leen van Dijke, voorzitter van De Stroomversnelling, is verheugd over de toetreding van BGDD als lid: “Bouwgroep Dijkstra Draisma wil graag de stap maken naar bovenregionale en grootschalige uitrol van concepten die passen binnen De Stroomversnelling. Samen wil BGDD in Noord-Nederland de producten verder uit-ontwikkelen (delen van kennis en kunde), de garanties goed vormgeven, de bewustwording vergroten en daarmee grote stappen zetten. Wij hebben er alle vertrouwen in dat BGDD de ambitie en deskundigheid inbrengt die noodzakelijk is om het huidige woningaanbod in Nederland te verduurzamen.”

 

Innovatie team

Als een van de weinige bouwbedrijven in (Noord-)Nederland beschikt BGDD over een eigen Innovatie team. Biense Dijkstra: “Dit team zorgt ervoor dat BGDD voorop loopt bij de aanpak van (ver)nieuwe(nde) concepten. Wij hebben de kennis en ambitie in huis om duurzaamheid en innovatie in Noord-Nederland samen met De Stroomversnelling een sterke impuls te geven.”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement