Ondernemend Friesland nieuws

Bijzondere colonne met cliënten Talant

Talant en Omrin bezorgen ruim 100 cliënten van Talant op zaterdag 21 mei 2016 weer een prachtige dag met de toertocht “Met z’n Allen”. Voor de 6e keer organiseert Omrin samen met Talant deze tocht van vuilniswagens van diverse gemeenten uit Friesland, Groningen en Omrin. Ook rijden er rolstoelbussen, een brandweerauto, een politiebusje, motoragenten en een ambulance mee. Zo’n honderd chauffeurs krijgen deze dag een bijzondere bijrijder in hun vuilniswagen, die glunderend vanuit de hoge cabines alles goed kunnen bekijken. De toertocht start rond 10.00 uur vanaf de Hidalgoweg in Leeuwarden.

“De toertocht is elk jaar weer een rijke ervaring voor zowel onze cliënten, de chauffeurs en de hulpdiensten,” vertelt Bothilde Buma, directeur van Talant. “Iedereen geniet volop en onze cliënten kijken er altijd erg naar uit. We vinden het daarom ook erg fijn dat er zoveel mensen op hun vrije dag met onze cliënten op pad gaan. We zijn daar dankbaar voor en we wensen iedereen een onvergetelijke dag!”

“We zijn er trots op dat wij op deze manier kunnen bijdragen aan een mooie dag voor de cliënten”, zegt John Vernooij, directeur van Omrin. De volledige route treft u in de bijlage aan. Iedereen is van harte uitgenodigd om langs de route te komen kijken.

Route
De bijzondere colonne begint in Leeuwarden en gaat via de kleine dorpjes van Littenseradiel en Leeuwarden naar Buitenplaats It Wiid in Earnewoude. Hier krijgen alle deelnemers een lunch aangeboden. De toertocht gaat daarna via Tytsjerksteradiel, Smallingerland en Achtkarspelen weer terug naar Leeuwarden, om op het hoofdkantoor van Omrin te eindigen met een feestje.

 

Deelnemers
In de toertocht rijden auto’s mee van de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel en Dongeradeel, De Fryske Marren, Ferwerderadiel, Franekeradeel, Kollumerland, Leeuwarderadeel, Opsterland, Súdwest-Fryslân, Tytsjerksteradiel en Weststellingwerf, alsmede de Milieudienst Groningen, Regon Milieuservice, Brandweer Drachten en Omrin.

 

Sponsors
Deze toertocht wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van 2BMade BV, Albron, Ambulance Kijlstra, AON, Autoschade Miedema, B-waste, Cornelis Bedrijfsauto's BV/IVECO, DBI container service, De Buitenplaats It Wiid, De Vlas Harlingen, Evert Groendijk, Groothandel Bergsma, Haan Reclamewerk, Jaap Breman schoonmaakgroothandel, KTK, Milieudienst Groningen, MPH events, Multicopy Leeuwarden, Onemanband Woarom niet, Poiesz supermarkten, Politie Heerenveen, Rondaan's Carrosserie en Wagenbouw BV, Sandstra Transport BV, Scania Rinsma, Sijperda Verhuur, Stichting Vrienden van Talant, Tenten- en partyverhuur Wiersma, Van den Horn taxibedrijf, VDL containersystemen BV, Zijlstra beroepskleding.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement