Ondernemend Friesland nieuws

De Boer RVS maakt kans op prestigieuze ondernemersprijs

De Boer RVS Nominatiebadge Nationale Succes Award

De Boer RVS is branchewinnaar geworden in de verkiezing voor de Nationale Succes Award 2015 in de categorie "Foodmachines". Het bedrijf, dat onlangs ook al genomineerd was voor de Accenture Innovation Awards, maakt daarmee samen met andere branchewinnaars kans op de Nationale Succes Award, waaraan ook een geldprijs verbonden is. De award wordt begin februari aan de winnaar uitgereikt door Jan Peter Balkenende.

De nominatie geeft de MKB-er ook veel landelijke aandacht. Volgende week woensdag zijn er opnames voor het bijbehorende televisieprogramma “ De succesfactor” . Dit programma is elke zondag te zien bij RTL 7.

 

Beste bedrijven genomineerd

Elk jaar worden door de Nationale Business Succes Award Instituut de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches gevolgd en kunnen ze worden genomineerd voor de Nationale Business Succes Award. De bedrijven worden o.a. beoordeeld op omzet, marktbenadering, visie en missie. De Boer RVS scoorde de hoogste cijfers op onder andere missie, marktbenadering en innovatie. Dit is mede dankzij het ontwerpen van een innovatieve visketen, die verregaande verduurzaming van de visserij mogelijk maakt.

 

'Parels van de economie'

De organisator, het NBSA-instituut schrijft over de verkiezing: "Deze parels van de economie en toonbeelden van ondernemerschap ontvangen de branche-award en komen in aanmerking voor de hoofdprijs: de jaarlijkse Succes Award, waaraan een geldprijs, publiciteit en roem is verbonden. Het selecteren van de winnaar is voor de jury en het Nationaal Business Succes Award Instituut elk jaar weer een opgave. Het vereist een zorgvuldige afweging, onder auspiciën van de notaris".

 

Onafhankelijke selectieprocedure

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. De overkoepelende finale-award aan het einde van elke editie gaat gepaard met een geldprijs na een spannend verkiezingsjaar onder leiding van het Nationale Business Succes Award Instituut.

 

Naast de hoofdprijs worden nog 19 subawards uitgereikt, gebaseerd op diverse thema's zoals innovatie, beste werkgever, snelste groeier etc. 19 uitstekende ondernemingen krijgen dan ook de jaarlijkse waardevolle erkenning van ons keurmerkinstituut, die hun status op het betreffende gebied landelijke eer aan doen.

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement