Ondernemend Friesland nieuws

Chantal Prins organiseert Masterclass Power Presenteren voor Vrouwen

Chantal Prins Image & Styling

Jezelf en je bedrijf krachtig presenteren. Veel vrouwelijke ondernemers vinden dat lastig. Speciaal voor zakenvrouwen organiseert Chantal Prins Image & Styling uit Sneek daarom een Masterclass Power Presenteren. In zes weken kunnen ambitieuze vrouwen zich klaar laten stomen om zichzelf en hun bedrijf met overtuiging, kracht en lef te presenteren. In maart start de eerste Masterclass Power Presenteren voor Vrouwen bij MiXl in Sneek.

80% is non verbale communicatie

“Slechts 20% van je boodschap wordt bepaald door wat je zegt, 80% van je boodschap wordt bepaald door je nonverbale communicatie. Met mijn masterclasses en trainingen focus ik op die 80%, daar kunnen vrouwen veel winst uit halen”, aldus Chantal Prins, stijlexpert en trainer in non verbale communicatie.

 

Zichtbaarheid vergroten

Chantal Prins werkt met ondernemers, vrouwen in managementposities en topvrouwen uit diverse sectoren. Prins merkt dat veel vrouwelijke ondernemers minder zichtbaar en aanwezig zijn dan hun mannelijke evenknieën: “Naar mannen wordt automatisch geluisterd, vrouwen moeten daar vaak hard voor werken. Deze Masterclass geeft hen handvaten om hun zichtbaarheid te vergroten. Want je kunt nog zo goed in je vak zijn, wanneer je jouw business niet goed voor de bühne krijgt, scheelt dat omzet, aanzien en geluk en plezier in je werk. En dat kan anders!”

 

Masterclass

De Masterclass bestaat uit 2 trainingen, gericht op het versterken van de non-verbale communicatie en het aanscherpen van de persoonlijke presentatie. Met speciale oefeningen leren deelnemers om de zenuwen onder de knie te krijgen tijdens presentaties en vergaderingen om zich vervolgens met lef te presenteren. De deelnemers krijgen daarnaast intensieve persoonlijke begeleiding en een mini-stijlrecept om hun uiterlijke presentatie te versterken.

 

10-jarig jubileum

Chantal Prins Image & Styling viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. In dit kader lanceert Prins de komende maanden 10 bijzondere acties speciaal gericht op vrouwen. De eerste actie is de lancering van de Masterclass Power Presenteren voor Vrouwen tegen de speciale actieprijs van 395 euro. Deze speciale prijs geldt voor deelnemers die zich in februari en maart aanmelden. 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement