Ondernemend Friesland nieuws

Net dat ene zetje

Wia van der Meer Numan

U kunt als ondernemer te maken krijgen met werknemers die financiële problemen hebben. Of u heeft een particuliere debiteur die niet betaald.  Vervelend, zowel voor u, voor uw werknemer als voor de debiteur.  Sinds kort kunt u voor ondersteuning terecht bij Van der Meer Numan.

Eigen onderneming

Van der Meer Numan is in mei 2015 opgericht door Wia van der Meer. Ze verteld dat ze na 7 jaar als schuldhulpverlener te hebben gewerkt bij Kredietbank Nederland toe was aan haar volgende stap. “Ik droomde al heel lang van een eigen onderneming en dit jaar heb ik mijn baan opgezegd en ga ervoor”. Met haar onderneming wil Van der Meer een grotere preventieve werking op het gebied van schuldhulpverlening en communicatie bewerkstelligen. “Ik had zo vaak mensen aan mijn bureau zitten waarvan ik dacht waren jullie maar eerder gekomen dan was jullie veel leed bespaard gebleven”. Van der Meer Numan gelooft er in dat als we mensen met (dreigende) schulden in een zo vroeg mogelijk stadium kunnen bereiken dat er veel leed bespaart zal blijven. Gezinsleed, kinderleed, bedrijfsleed en maatschappelijk leed. “Aan de ene kant willen wij mensen inzicht geven in hun eigen gedrag en hun handelen”. “En aan de andere kant is er ook de praktische kant, hoe ziet het financiële plaatje er uit?”. Voor beide kanten biedt Van der Meer Numan ondersteuning.

 

Maatschappelijk verantwoord

Dat doen ze voor werkgevers, maar ook debiteuren afdelingen kunnen bij Van der Meer Numan terecht. Van der Meer verteld: “Het is erg vervelend dat u een goed of een dienst geleverd hebt aan particulieren en u krijgt er niet voor betaald. Gangbaar is dat u de vordering uit handen geeft aan een incassobureau. Veel vorderingen worden dan alsnog opgelost. Maar wat doet u met een vordering die niet betaald wordt? Wilt u er een gerechtelijke procedure van maken via een deurwaarder? Wat doet dat met de band die u opgebouwd hebt met uw klant? Wij bieden een alternatief. In plaats van de dreiging en druk biedt u uw klant hulp aan bij zijn financiële problemen. De kans dat u uw geld terug krijgt is groot, de band met uw klant verstevigd en het is maatschappelijk verantwoord ondernemen. U kiest dat wat goed is voor u en uw klant”. “Soms hebben mensen net dat ene zetje nodig en dat bieden we graag”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement