Ondernemend Friesland nieuws

De Talenten Coöperatie inspireert ondernemers

De Talenten Coöperatie inspireert ondernemers

Zo’n 30 ondernemers lieten zich op woensdag 7 februari inspireren door de 14 talenten van De Talenten Coöperatie (DTC). Bij MiXL, de flexwerklocatie op het Martiniplein in Sneek, namen zij deel aan drie prikkelende workshops over agile werken, ondernemen in een veranderende economie en profilering van je business 2.0.

De Talenten Coöperatie (DTC)  is een samenwerkingsverband van 15 zelfstandige professionals  met elk een eigen expertise gericht op business improvement. Via DTC kunnen ondernemers specialisten inzetten op het gebied van administratie, personeel, communicatie, marketing en control. Bij complexere opdrachten worden expertises gebundeld.

 

Zwitsers zakmes
In zijn welkomstwoord illustreerde DTC-lid Jeroen Deen de kracht van De Talenten Coöperatie aan de hand van de metafoor van het Zwitserse zakmes. Jeroen: “Iedereen heeft wel zo’n mes liggen thuis, ergens in een la. Je zou er werkelijk alles mee kunnen: snijden, knippen en een blikje openen. In werkelijkheid kun je er helemaal niets mee. We grijpen allemaal liever terug op een gedegen gereedschapskist met goed gereedschap, een échte hamer, een échte nijptang en een échte zaag. De Talenten Coöperatie bestaat  uit échte specialisten. Doe er uw voordeel mee!”


Nieuwe inspiratiesessies volgen
Sinds haar oprichting in november 2017 volbracht de coöperatie zo’n twintig opdrachten waar twee of meer DTC-leden bij betrokken waren. Met deze inspiratiesessie trad  de coöperatie afgelopen woensdag voor het eerst voor een groter publiek naar buiten. Founder en bestuurslid Arnold de Jong: “We zijn erg verheugd over deze mooie opkomst en blij en tevreden over het resultaat. Het blijkt een mooie manier om met ondernemers in gesprek te gaan. Nieuwe inspiratiesessies zullen zeker volgen.”

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.