De week van Arnolda Canrinus (Arnolda Virtual Assistant)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Arnolda Canrinus, social media manager bij Arnolda Virtual Assistant.

Waarin onderscheiden jullie je? 

Ik ben allround social media manager en werk samen met klanten op een manier die bij hun past, ws. is dat mijn kracht. Als het samenwerken niet lukt met fancy software zoals Trello, dan doen we het op een ‘old school’ manier. Ik trek klanten aan die niets met social media hebben en het niet snappen, maar ook die niet weten hoe ze hun bedrijf op social media kunnen presenteren. Ik begeleid ze in het proces en kom met ideeën om het soms net even anders te doen.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak? 

Mooie visuals maken met huisstijl van de klant en pakkende teksten schrijven. Maar ook een logo of een informatieve flyer ontwerpen. Ontwerpen vind ik erg leuk, deed ik al toen ik jong was. Toen met ontwerp speelgoed hahaha. Laatst had ik een opdracht: banner van +3 meter. Uitdagende opdracht, maar daar houd ik van.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer? 

Dat ik werk met een wachtlijst. Ik kan elk bedrijf in Nederland helpen, mits het bij mij past. Maar mijn doel is Friese bedrijven wakker te schudden, die lopen achter met het inhuren van een social media manager. Friezen zien de kat uit de boom, doen het liever zelf of zien de waarde er niet van in. Ik zie socials voorbij komen waarvan mijn vingers gaan jeuken… De teksten – soms ‘lief dagboek teksten’. Bedrijfsmatig social media inzetten is anders, iets dat je niet zomaar ‘even’ doet. Dusss, de kweekvijver in Friesland zit vol, die wil ik eruit hengelen om hun digitale etalage op social media te beheren.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan

Afspraak met een Virtual Assistant uit Drenthe, zij volgt mij op Instagram. We hebben afgesproken in Wolvega. Er is een koppeling die bij haar niet goed werkt en ze heeft mij benaderd en uitgenodigd. Hopende dat ik dit kan oplossen. Ik verheug mij hier op, omdat ik zelfstandig werk zonder collega’s. Ik ben een sociaal typje die graag even kletst of een grapje uithaalt. Afspraken vind ik dus erg leuk.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen? 

Stap uit je comfortzone – ga zichtbaar worden op social media. Je bent mij ooit dankbaar. We staan nog maar aan het begin van de digitale revolutie. Hoe het komt weten we niet, maar social media gaat belangrijker worden op wat van manier dan ook. Roep hulp in van een social media manager voor ondersteuning, dat zorgt voor meer volgers-leads-klanten.

Vergelijkbare berichten