De week van Ronald Brouwer (Kr8werk)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Ronald Brouwer, eigenaar van Kr8werk. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Effectief design. Wat we daarmee willen zeggen is dat ‘design a job to do’ heeft. We hebben hiervoor geen alomvattend Nederlandse vertaling, maar zonder effectief design behaal je vaak niet het gewenste resultaat.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Dat ik kansen zie voor onze klanten en waarde voor ze kan toevoegen.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Vroeger was deze vraag makkelijker te beantwoorden dan nu. Als we 5 jaar terugkijken konden we niet voorspellen wat er sindsdien gebeurd is. Wel hoop ik dat we flink gegroeid zijn. Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Afspraak met het Rode Kruis bij een partner van ons met een groot netwerk in sport.

En waarom?

Omdat ik naast ondernemer ook vrijwilligerswerk doe en in deze functie het Rode Kruis Fryslân help met mijn kennis en netwerk extra inkomsten te genereren.

Welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Alles zelf willen doen lijkt goedkoper, maar er zijn anderen die het sneller en efficiënter, en belangrijk, ook veel beter kunnen waardoor je als ondernemer je tijd waardevoller kan besteden.

Vergelijkbare berichten