Ondernemend Friesland nieuws

DMT wint award best groeiend bedrijf

DMT Environmental Technology Logo

DMT Environmental Technology in Joure is gisteravond winnaar geworden van High Growth Award Noord Nederland 2015. Bij deze award strijden ondernemingen om de titel van beste groeibedrijf in de regio. De Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen en haar partners Rabobank, Grant Thornton en Philips. Gisteravond werden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking in de Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt.

Winnaar 2014 en 2015

DMT is een snel groeiende Nederlandse onderneming, gevestigd in Joure. Wereldwijd is DMT marktleider in het opwaarderen van (bio)gas met membraantechnologie. De bron voor dit gas kan afvalwater zijn of mest, maar ook groente, tuin- en fruitafval. Het natuurlijke gas wordt gezuiverd waarna het geschikt is voor huishoudelijk gebruik of als brandstof voor auto's. Wanneer gewenst koppelt DMT de installatie aan het bestaande gasnetwerk zodat consumenten in de wijde omgeving kunnen profiteren van het milieuvriendelijke gas. DMT is ambitieus, groeit snel, telt op het moment 55 medewerkers, en is voor de tweede opeenvolgende keer winnaar van de prijs in regio Noord.

 

Uit het juryrapport: ‘DMT Environmental Technology laat dit jaar weer zien dat de groei zowel kwalitatief en kwantitatief duurzaam is. Er zijn veel projecten en processen opgepakt die op meerdere fronten de kwaliteit van de organisatie op een hoger plan brengen. Met zeer veel succes. In Engeland werd dat zelfs Koninklijk met de belangstelling van Kroonprins Charles. Daarmee worden ook op PR gebied mooie mijlpalen gehaald’, aldus de jury.

 

High Growth Awards 2015

Dit zijn dé Awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement