Ondernemend Friesland nieuws

Drachtster ‘Glazen Huis’ op Business Contact Dagen Noord

De Business Contact Dagen Noord (BCDN) hebben dit jaar een bijzondere primeur: een eigen Glazen Huis. Het Drachtster ‘Glazen Huis’ is te zien op het Ondernemersplein Drachten, tijdens de BCDN op 21 en 22 maart, in het WTC Expo in Leeuwarden.

Het Drachtster ‘Glazen Huis’ is een ontmoetingsplek voor bezoekers en deelnemers van het Ondernemersplein Drachten. In een bijzondere setting zullen standhouders en andere (Drachtster) partijen hun kennis delen met de bezoekers. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vandaar dat de organisatie van het Ondernemersplein Drachten het Silent Seminar introduceert: een techniek die haar bekendheid heeft verworven met Silent Disco, maar een unieke toepassing kent. Je kunt vanaf elke willekeurige plek op het plein meeluisteren met wat er gebeurt in het Drachtster ‘Glazen Huis’.

 

Het Drachtster ‘Glazen Huis’ is bedacht door de organisatie van het Ondernemersplein Drachten. Het is een innovatief concept waarbij verschillende bestaande initiatieven zijn samengesmolten vanuit de behoefte aan meer gefocust publiek voor de presentaties/pitches. Vorig jaar vonden deze plaats op de Speakers Corner in het midden van het plein.

 

Het Drachtster ‘Glazen Huis’ wordt financieel mogelijk gemaakt door de Rabobank. Siebe Meindertsma, Directeur Bedrijven: ‘Wij zoeken graag de verbinding met de (lokale) ondernemers, uit Drachten in dit geval. Op het ondernemersplein Drachten staan we letterlijk midden in het Drachtster netwerk. De BCDN bieden een provinciaal netwerk, dat de ondernemers goed kunnen gebruiken om hun bedrijf verder te laten groeien danwel te professionaliseren. Door dit ‘Glazen Huis’ mogelijk te maken, zijn wij (en de standhouders) ervan overtuigd dat we meer bezoekers naar het plein én de beurs trekken. Daar hebben we allemaal profijt van. Immers, gaat het goed met onze klanten, dan gaat het ook goed met ons.‘

 

Multicopy Drachten, winnaar van de Ondernemersprijs Smallingerland in de categorie MKB, Industrie en Dienstverlening, zal met een innovatief ontwerp komen voor het meubilair van het Glazen Huis. Daarover later meer…

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement