Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht Hoekstra van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht Hoekstra van het Werkfestival Sneek

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Christien Lycklama à Nijeholt is directeur van Hoekstra Kwaliteit in Logistiek en vertelt waarom zij het belangrijk vindt om met haar bedrijf mee te doen aan dit event.

 

Waarom doe jij met je bedrijf mee aan het Werkfestival?

Hoekstra groeit sterk, steeds meer webshops weten deze distributeur te vinden voor leveringen van kwetsbare en grote goederen naar particuliere adressen. Hiervoor zoeken we eigenlijk voortdurend professionele servicegerichte chauffeurs en mensen die de wagens willen laden en lossen. Steeds meer chauffeurs van Hoekstra combineren hun werk met een andere activiteit. Zo hebben we financieel adviseurs die twee dagen per week ‘lekker even willen rijden’, ZZP-ers of agrariërs die voor een paar dagen per week een vaste inkomstenbron wensen. Naast fulltimers zijn juist deze groep deeltijdchauffeurs dus zeker welkom op het Werkfestival om eens te kijken of het distributiewerk iets voor ze is.

 

Wat verwacht je van het Werkfestival? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?

Allereerst is het een mooie gelegenheid om je bedrijf te presenteren aan een brede groep mensen, of ze nu wel of niet werkzoekend zijn. Het is altijd fijn dat veel mensen weten wat je doet binnen je bedrijf. En daarnaast is het voor Hoekstra een goede gelegenheid om alles weer even extra goed op te ruimen om ons goed te presenteren.

 

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival volgens jou?

De transportsector heeft misschien voor sommige mensen nog een imago van truckers die een hele week van huis zijn. Maar binnen ons bedrijf heb je als chauffeur juist alle vrijheid om je werkdagen zelf in te richten, het is juist een sector waar je heel flexibel kunt worden ingepland.

 

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien op 28 september?

We zijn als kwaliteitsdistributeur specialist in afwijkende en kwetsbare goederen vervoeren naar particulieren en bedrijven. We hebben geavanceerde ICT-oplossingen om onze opdrachtgevers en de afleveradressen goed en volledig te informeren over het tijdstip van aflevering. Daarnaast hebben we sinds kort een tweemansdienst, waarmee we extra service op het losadres kunnen leveren, zoals uitpakken, inhuizen en eenvoudige montage. Dit allround pakket maakt dat we eigenlijk alle zendingen kunnen afleveren.

 

Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

Het mooiste van mijn vak is door het verbinden en motiveren van mensen samen een uitstekende logistieke dienst te verlenen, wat leidt tot heel veel tevreden klanten. Ik geniet er nog alle dagen van en hoop van harte dat ik dit vak nog heel lang mag uitoefenen.

 

Profiel:

Naam: Christien Lycklama à Nijeholt
Bedrijf: Hoekstra Kwaliteit in Logistiek  
Functie: directeur
Woonplaats: Aldegea SWF
Hobby’s:  besturen, zingen, lezen, theater en natuurlijk erop uit met man en onze vijf kinderen
Lijfspreuk/motto: Meiinoar dwaan en… kin net bestiet net
Website bedrijf: www.hoekstrasneek.nl

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie