Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht Rooth Multiservice van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht Rooth Multiservice van het Werkfestival Sneek?

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Sibold Jellema, directeur/eigenaar van Rooth Multiservice b.v., bijt het spits af en vertelt waarom hij het belangrijk vindt om met zijn bedrijf mee te doen aan dit event.

 

Waarom doe jij met je bedrijf mee aan het Werkfestival?

In deze tijd is het moeilijk om aan ‘gekwalificeerd’ personeel te komen. Open sollicitaties zijn er in onze branche amper en uitzendorganisaties hebben weinig tot geen aanbod. Wij willen dit initiatief inzetten om ons ‘vak’ onder de aandacht brengen en hopelijk wel animo te krijgen.

 

Wat verwacht je van het Werkfestival? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?

Doel: potentiële collega’s met onze diensten in aanraking laten komen. Echt laten zien wat we doen en mensen enthousiasmeren voor ons ‘vak’. Ambitie: vier á vijf uiteindelijk serieuze gesprekken met potentiële collega’s.

 

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om op juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival volgens jou?

Andere aanpak (niet standaard). Onze branche heeft toch last van een ‘slecht’ imago. ‘Schoonmaker kan ik altijd nog worden!’ Door onze ‘kunsten’ te vertonen krijgen mensen een beter beeld van wat een job bij ons inhoudt.

 

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien op 28 september?

De variatie en vrijheid bij ons. In een functie bij ons is vrijheid een belangrijke waarde voor onze medewerkers. Daarnaast is geen dag hetzelfde, het is (met alle respect voor andere banen) geen lopende-band-werk.

 

Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

Veel contact met verschillende mensen: opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. Bijdragen aan een mooi en schoon resultaat. De verschillende contacten en het leveren van kwaliteit bij onze uiteenlopende diensten zorgen waar wij voor staan, namelijk kwaliteit!

 

Profiel:
Naam: Sibold Jellema
Bedrijf: Rooth Multiservice b.v.
Functie: Directeur / eigenaar
Woonplaats: Scharnegoutum
Hobby’s: Voetbal, uitgaan en mensen verbinden
Lijfspreuk/motto: Aandacht voor mijn collega’s resulteert uiteindelijk in de kwaliteit die we willen leveren bij onze opdrachtgevers!
Website: www.rooth-multiservice.nl

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie