Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht Van der Valk Hotel Sneek van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht Van der Valk Hotel Sneek van het Werkfestival Sneek?

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Jorrit Borgman, restaurantmanager bij het Van der Valk Hotel in Sneek, vertelt waarom het voor Hotel Sneek belangrijk is om mee te doen aan dit event.

 

Waarom doe jij met je bedrijf mee aan het Werkfestival?

Iedereen in de omgeving Sneek is bekend met Hotel Sneek, maar lang niet iedereen weet hoe het is om bij en voor Hotel Sneek werkzaam te zijn. We willen onze betrokkenheid laten zien in de regio en mensen uitdagen en motiveren om bij ons aan de slag te gaan.

 

Wat verwacht je van het Werkfestival? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?

Wij hopen vooral de geïnteresseerden een helder beeld te kunnen geven van wat Hotel Sneek doet, waar we goed in zijn en waarom het leuk is onderdeel uit te maken van deze grote familie. Mensen hebben vaak het beeld dat de horeca ‘’alleen maar hard werken’’ is en ‘’altijd aan het werk zijn wanneer anderen vrij zijn’, maar dat is een zeer eenzijdige en mijns inziens negatieve kijk op dit fantastische vak. Mensen ontmoeten, je horizon verbreden, kennis opdoen over wijn en spijs, jezelf presenteren en ontwikkelen als mens, zijn slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen die het vak biedt.

 

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om op juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival volgens jou?

Dit event bereikt mensen uit de regio die wellicht twijfelen of de horeca wel de sector is waarin ze werkzaam willen zijn. Aan ons de taak deze mensen zo goed mogelijk te informeren en enthousiasmeren voor het vak. Het Werkfestival is daar uitermate geschikt voor.

 

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien op 28 september?

Hoewel Van der Valk in Nederland al jarenlang een begrip is onderscheiden wij ons juist met ons jonge team, een moderne keuken en een toekomstgerichte visie. Dit zie je terug in de gerechten, plannen, ideeën en de uitvoering daarvan. Ben je op zoek naar een bruisende horecaonderneming waar ‘the sky the limit’ is? Dan kom je automatisch bij ons uit. Daarnaast is doorgroeien bij ons uitstekend verzorgd, waarbij je de mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen aan de hand van cursussen en een e-learning programma. Je ontwikkelt je dus niet alleen als beroepsprofessional maar ook als mens.

 

Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

Je ontmoet iedere dag nieuwe mensen. Het aanbieden van ‘horeca op maat’ vind ik zelf het mooiste. Het is een dankbaar beroep waarbij geen enkele doelgroep wordt uitgesloten. Kom je voor een feestje? Welkom! Kom je voor een zakelijke meeting? Welkom! Kom je voor het afscheid nemen van een dierbare? Welkom! Uiteindelijk probeer je in iedere situatie datgene te bieden waar behoefte aan is. Als dat lukt geeft dat een fantastisch gevoel.

 

Profiel:

Naam: Jorrit Borgman
Bedrijf: Van der Valk Hotel Sneek
Functie: Restaurantmanager
Hobby’s: Horeca
Lijfspreuk/motto: Oog voor het individu binnen een gezellig team!
Website bedrijf: www.hotelsneek.nl

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist