Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht Vriesia Glas & Kozijnen van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht Vriesia Glas & Kozijnen van het Werkfestival Sneek?

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Tinka de Jong-de Vries, directeur/eigenaar van Vriesia Glas & Kozijnen, vertelt waarom zij het belangrijk vindt om met haar bedrijf mee te doen aan dit event.

Waarom doe jij met je bedrijf mee aan het Werkfestival?

Dit is een mooi initiatief waar onze bijdrage goed in past. Voor werkzoekenden is dit een perfecte kans om bij veel verschillende Sneker bedrijven een kijkje te nemen en de sfeer te proeven, om zo een goed beeld te krijgen welke werkwijze het beste bij je past.

Wat verwacht je van het Werkfestival? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?

Wij vinden het altijd leuk om geïnteresseerden rond te leiden omdat we enthousiast zijn over ons bedrijf. Daarnaast zou het erg leuk zijn om die mensen te kunnen vertellen over onze vacatures en opleidingsmogelijkheden, omdat onze specialisatie in glas niet in een algemene opleiding meegenomen wordt.

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival volgens jou?

Dit is nog nooit eerder georganiseerd, dus het is behoorlijk uniek. Ik verwacht dat dat veel mensen interesseert: om op deze unieke manier veel verschillende organisaties te bekijken. Ook denk ik dat het mensen nieuwsgierig maakt naar hoe het werkt bij verschillende bedrijven.

 

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien op 28 september?

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen met glas. Daar is geen opleiding voor, daar is jarenlange ervaring voor nodig en een andere kijk op de bouw: vanuit het creëren van licht en ruimte met glas. Dat willen we laten zien vanuit verschillende toepassingen en afdelingen: vanaf de verkoop, door de werkvoorbereiding en planning naar de loods en de montage. We zullen zoveel mogelijk interessante werkzaamheden laten zien. Glas is een trendy product dat in veel toepassingen op maat gemaakt wordt en waarbij zonwering, isolatie en comfort belangrijke aspecten zijn. Dit is voor een breed publiek interessant.

 

Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

Het team van vakmannen en -vrouwen maakt het werk enorm interessant en aantrekkelijk om telkens weer nieuwe toepassingen te bedenken. Klanten komen ook graag op onze jaarlijkse Glaskunstexpositie, waardoor je een klantenkring opbouwt van mensen met inspirerende ideeën en interesses.

 

Profiel:
Naam: Tinka de Jong-de Vries
Bedrijf: Vriesia Glas & Kozijnen
Functie: Eigenaar/directeur
Woonplaats: Sneek
Hobby’s: Glasfusen
Lijfspreuk/motto: ‘Sizzen is neat mar dwaan is in ding’
Website bedrijf: www.vriesiaglas.nl 

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist