Ondernemend Friesland nieuws

Extra subsidiemogelijkheden tijdens Warm Wonen Weken

Warm Wonen Weken Campagne

Op 1 november 2016 start de campagne ‘Warm Wonen Weken’ van het ’Duurzaam Bouwloket’. De DDFK-gemeenten (Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a.) ondersteunen deze campagne. Van november 2016 t/m februari 2017 kunnen inwoners uit de vier gemeenten gebruik maken van deze actie met 10% korting voor isolatiemaatregelen. Met de campagne ‘Warm Wonen Weken’ sluit ‘Duurzaam Bouwloket’ aan bij de landelijk campagne ‘Energie besparen doe je NU’. Samen met de landelijk subsidieregeling ‘Energiebesparing eigen huis’ wordt het extra interessant gemaakt om nu in actie te komen.

Het gemeentelijk ‘Duurzaam Bouwloket’ speelt in op de landelijke campagne ‘Energie besparen doe je NU’ door een kortingsactie voor woningbezitters te organiseren. Tijdens de ‘Warm Wonen Weken’ van het Duurzaam Bouwloket kunnen woningeigenaren 10% korting krijgen voor het toepassen van energiebesparende maatregelen waarvoor ook nog eens twee subsidieregelingen voor beschikbaar zijn.

De subsidieregelingen ‘Energiebesparing eigen huis’ en ‘Friese Energie Premie’ maken het mogelijk dat een flink bedrag van de investeringskosten teruggevraagd kan worden. De subsidieregelingen zijn namelijk stapelbaar! Hierdoor kun je twee keer subsidie ontvangen over dezelfde maatregelen. De subsidieregelingen gaan hard, dus dit is het moment om er gebruik van te maken in combinatie met de kortingsactie!

 

Warm Wonen Weken

Woningbezitters in Nederland zijn weer massaal aan het isoleren om de woning gereed te maken voor de koude wintermaanden. Een goed geïsoleerde woning zorgt voor lage stookkosten en een lekker warm en comfortabel binnenklimaat! Het ‘Duurzaam Bouwloket’ helpt de inwoners een handje verder door in samenwerking met gecertificeerde uitvoerende bedrijven 10% korting aan te bieden op de maatregelen; dak-, vloer-, bodem,- gevel,-, spouwmuurisolatie en het vervangen van glas.

 

Gratis en onafhankelijk advies

Woningeigenaren die nog niet weten welke maatregelen interessant zijn voor hun woonsituatie, kunnen terecht bij de onafhankelijke adviseurs van het gemeentelijk ‘Duurzaam Bouwloket’. Dit loket helpt inwoners van A tot Z bij het verduurzamen van de woning. Stel een vraag door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl of kijk op de website voor meer informatie over de mogelijkheden.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement