Ondernemend Friesland events

OF wil samen met haar partners graag haar kennis delen met de ondernemers in Friesland. Daarvoor organiseren we regelmatig kennisevents met aansprekende thema´s, pakkende sprekers en interactieve programma´s. Heeft u suggesties of binnenkort een leuk event voor de ondernemers in Friesland? Neem dan contact met ons op.

Faber Telecom & Data: ‘Zaken doen komt voort uit een klik die je met iemand hebt’

Faber Telecom & Data uit Dokkum staat voor de tweede keer met een stand op de BCDN. “Maar”, voegt accountmanager Peter van der Meij daar meteen aan toe: “Daarvoor hebben we vele jaargangen op de vroegere Bedrijvencontactdagen gestaan en op de zogeheten TEL-beurs. We staan wederom op de BCDN omdat wij dit zien als een podium om te laten zien waar je expertise ligt, maar om ook te ontdekken wat er speelt op de markt en wat Noord-Nederland beweegt. Waar liggen de kansen? Maar het blijft vooral een platform waar elkaar ontmoeten centraal staat.”

Wat verwacht je van de BCDN? Heb je een doel voor ogen?
Ik verwacht veel innovatie te zien en startups die laten zien wat ze bedrijven te bieden hebben. En het doel is om veel inspirerende en nieuwe mensen te ontmoeten. Handel komt vaak voort uit een klik die je met iemand hebt. Vertrouwen staat hierin centraal. We doen nog steeds zaken met mensen, hierin blijft nog altijd de gunfactor doorslaggevend.  

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om op juist dit event aanwezig te zijn?
Je kunt in een zeer korte tijd erg veel bedrijven kennis laten maken met je onderneming en je diensten. Het is en blijft zien en gezien worden. 

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je?
Wij willen laten zien dat het MKB bij ons terecht kan voor bedrijfsmatige communicatieoplossingen, in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan vaste telefonie, mobiele telefonie, unified communications, wifi-oplossingen, camerasystemen en de aanleg van datanetwerken.

 

Op een netwerkevent als het BCDN aanwezig zijn, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?
Het mooiste vind ik het contact met de mensen binnen de diverse bedrijven. Ik kom overal, ik ben veel onderweg en ik heb meerdere afspraken per dag. Dit kan met een directeur/eigenaar zijn die in ‘Jip en Janneke-taal’ wil weten wat mijn oplossing hem brengt en/of oplevert. Maar het kan ook een verantwoordelijke voor de ICT/telecom zijn die juist alles wil weten over de technische invulling, tot in detail. Dat contrast maakt het leuk en houdt het leuk.  

Ieder bedrijf en iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen invulling van een communicatieoplossing. De één wil het simpel, de ander wil het juist zeer uitgebreid met koppelingen met meerdere vestigingen, etc. Wij hebben een oplossing voor een ZZP’er maar ook voor het MKB+ waarin 100+ toestellen moeten worden aangeboden. Maatwerk leveren zodat er een product/dienst uitkomt waar we beiden tevreden over zijn is de uitdaging en dit blijf ik mooi vinden!

 
Motto:
Work hard, play hard

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist