Ondernemend Friesland nieuws

Finale stemweekend RTV NOF Sport- en Ondernemersverkiezing 2016

Finale stemweekend RTV NOF Sport- en Ondernemersverkiezing 2016

Dit weekend is de finale stemronde voor publiek bij de RTV NOF Sport- en Ondernemersverkiezing 2016. ‘Evenals vorig jaar stromen de stemmen binnen, prachtig om te zien hoe de verkiezing leeft in de regio’, aldus voorzitter Herman de Hoop van streekomroep RTV NOF. Nadat in een huis-aan-huis magazine dat in december verscheen de genomineerden aan het publiek voorgesteld werden ging het stemmen los. De genomineerden maken nu kans om op vrijdagavond 20 januari 2017 tijdens een live tv-uitzending vanuit Old Dutch in De Westereen de titel in de wacht te slepen.

Via de website kan er tot en met zondagavond 8 januari gestemd worden. Daarnaast zal een jury zich buigen over de vraag wie de prijs verdient. Inmiddels zijn er al duizenden stemmen uitgebracht. Let op: per e-mailadres en ip-adres is slechts 1 stem geldig. Ook kan de stembon uit het magazine ingevuld worden en ingeleverd worden bij de RTV NOF studio in de Westereen.

 

Starter van het Jaar

Voor Starter van het Jaar zijn de genomineerden: Stadshap, Gasterij Manjefiek en Ynstyle Makelaardij. In de categorie Ondernemer van het Jaar gaat de race tussen Janneke Rauwerda- de Poel, Martin Sinia en Feico Westra. Bij de Onderneming van het Jaar zijn de genomineerden: Kollumer Koerier, Haitsma Beton en Isolatiehandel van den Berg.

 

Sporters van het jaar

Naast ondernemers worden ook de beste sporters van 2016 verkozen. In de categorie Talent van het Jaar zijn de kanshebbers: Hartthijs de Vries, Gerrie van Lingen en Marijke Groenewoud. Bij de Sporter van het Jaar gaat het tussen Bart Helmholt, Anouska Koster en Kelvin de Ruiter. De felbegeerde titel van Sportteam van het Jaar wordt verdeeld onder Havic C1, WTOC of Beach Soccer Team VIOD. Daarnaast is het G-team korfbal van de Flamingo’s de winnaar van de Aanmoedigingsprijs. 

 

Streekomroep RTV NOF voor Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland c.a introduceerde vorig jaar in samenwerking met Twenty Four Webvertising BV uit Leeuwarden de nieuwe Sport & Ondernemersprijs in Noordoost Fryslân. Met de verkiezingen wil RTV NOF laten zien dat er in haar regio veel bijzondere bedrijven, sporters en verenigingen actief zijn, zij verdienen het om eens in de ‘spotlights’ te worden gezet. Dit jaar wordt het initiatief gesteund door de gemeenten: Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Ferwerderadiel, Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen. Ook zal er tijdens de finale-avond aandacht zijn voor de culturele sector.

Stemmen kan door hier te klikken.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement