Ondernemend Friesland nieuws

Finalisten RTV NOF Sport- & Ondernemersverkiezing

Finalisten RTV NOF Sport- & Ondernemersverkiezing

De nominaties voor de RTV NOF Sport- & Ondernemersverkiezing 2017 zijn bekend. In een huis-aan-huis magazine en krant die deze week verschijnen worden de genomineerden aan het publiek voorgesteld. Uit tientallen inzendingen heeft de organisatie de finalisten geselecteerd. Zij maken nu kans om op vrijdagavond 19 januari a.s. tijdens een live tv-uitzending vanuit Old Dutch in De Westereen de titel in de wacht te slepen. Er kan de komende weken gestemd worden via de website. Daarnaast zal een vakjury zich buigen over de vraag wie de prijs verdient.

Als Starter van het Jaar zijn genomineerd: De Molkerij, Buitengewoon Mooi en De Pannekoektrein. Bij Ondernemer van het Jaar gaan de nominaties naar: Janny Reitsema, Foeke Dijkstra en Marijke Dikkerboom. Voor Onderneming van het Jaar zijn genomineerd: Joh. Bosgra, Weidenaar Dokkum en Mulder Agro. Bij de Sportverkiezing 2017 zijn in de categorie Talent van het Jaar genomineerd: Elsa Rijpstra, Leonie Bentveld en Jesse Swart. Bij de Sport(st)er van het Jaar strijden Harmina Holwerda, Jan Roelof Wijbenga, Louise Krol en Marijke Groenewoud om de titel. Als Sportteam van het Jaar zijn genomineerd: Be Quick Dokkum, KF De Wâlden en SC Twijzel. De Aanmoedigingsprijs gaat dit jaar naar de Vereniging voor Aangepaste Sporten Tytsjerksteradiel (Vvast).

 

Streekomroep RTV NOF voor Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland c.a. organiseert voor het derde jaar op rij in samenwerking met Twenty Four Webvertising BV uit Leeuwarden de Sport- & Ondernemersprijs in Noordoost Fryslân. Met de verkiezingen willen de vrijwilligers van RTV NOF laten zien dat er in haar regio veel bijzondere bedrijven, sporters en verenigingen actief zijn. Zij verdienen het om eens in de ‘spotlights’ te worden gezet. Ook deze editie wordt gesteund door de gemeenten: Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Ferwerderadiel, Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen. Tevens zal er tijdens de finale-avond aandacht zijn voor de culturele sector, middels de Cultuurprijs Noordoost Fryslân. De finale-avond is te volgen via een live-tv-uitzending in Noordoost Fryslân.

 

Tevens zijn de nieuwssites: 8karspelennieuws.nl en tdielnieuws.nl partner van dit evenement. De ondernemersprijs wordt mede mogelijk gemaakt door: Van Wieren en Vellinga, Rabobank, Hellema Notaris, Probo, BoGroNed en Leffel Sportswear.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.