Ondernemend Friesland nieuws

Forse omzet boost Snakeware door pionieren en design Technology

Snakeware directie en medewerkers

De digitale pioniers van Snakeware weten al sinds 1995 innovaties om te zetten in onderscheidende producten en diensten. Dit doen ze door pionieren en design technology de ruimte te geven. Voorbeeld hiervan is het recente nieuws dat Snakeware als één van de eerste over de Microsoft HoloLens beschikt en inmiddels al voor meerdere opdrachtgevers Mixed Reality opdrachten uitvoert. Snakeware weet zich hiermee goed te onderscheiden met als resultaat dat steeds meer opdrachtgevers de weg naar de Gashouder in Sneek weten te vinden. Producties van Snakeware geven haar opdrachtgevers een heldere digital identity met relevantere traffic dat resulteert in betere conversie. De halfjaaromzet kwam uit op ruim € 1.2 miljoen. Een forse stijging ten opzichte van 2015, die wordt toegeschreven aan de heldere visie die Snakeware op omnichannel heeft.

Langdurige samenwerkingsverbanden

Met gedegen plannen wordt deze omnichannel visie vertaald naar resultaat en rendement voor de opdrachtgevers van Snakeware. “Wij zijn trots op het feit dat opdrachtgevers voor langere tijd met ons samenwerken en vanwege onze heldere kijk op omnichannel”, vertelt een enthousiaste Ate van der Meer, Marketing & Sales Director bij Snakeware.

 

“Wij durven te pionieren en staan voor Design Technology”, zegt Van der Meer. “Wij focussen op de klanten van onze opdrachtgevers en geven merk, imago en performance een enorme boost. Dit houdt in dat producten en diensten Snakeware creëert intuïtief, snel en gebruiksvriendelijke zijn op elk device nu en in de toekomst. Snakeware verzorgt voor haar opdrachtgevers het gehele proces van strategie tot en met conversie. “Wij hebben veel langdurige partnerships voor uiteenlopende opdrachtgevers en daar zijn wij enorm trots op”, Zegt Van der Meer.

 

Beursgenoteerde relaties

Zo werkt Snakeware voor Holland Casino en mogen de Snekers beursgenoteerde ondernemingen als Accell Group, Lucas Bols en GrandVision (onder meer Pearl, Eyewish en Het Huis), tot hun opdrachtgevers rekenen. Voeren ze grote e-commerce projecten uit voor DekaMarkt, Dirk en Poiesz Supermarkten in de food retail en leveren ze intuïtieve online zoek en boek websites voor partijen zoals Staatsbosbeheer, RCN en Beter Uit Vakanties. Ook Ondernemend Friesland (OF) werkt al meer dan 13 jaar samen met Snakeware.

 

Snakeware realiseert de diverse producties op basis van hun succesvolle software voor het beheren van digitale omgevingen, die al in ruim 22 talen beschikbaar is en over de hele wereld gebruikt wordt. ”Het Snakeware product onderscheid zich door gebruikersgemak en veelzijdigheid voor marketeers en eindgebruikers. Wij krijgen steeds vaker bevestigd hoe makkelijk onze producten werken. Er komen zelfs opdrachtgevers terug die, om verschillende redenen, eerder voor een alternatief van de concurrenten gekozen hadden”, zegt Toine Dinkelberg Strategy Director van Snakeware.

 

De vraag naar digitale projecten blijft onverminderd groot, onder meer in de vorm van meertalige projecten door de groei van export en dat schept hoge verwachtingen voor het komende half jaar. Snakeware investeert voortdurend in talent. Zo zijn de Snekers op zoek naar meerdere programmeurs, een projectleider, een accountmanager en sales managers. Dit om het team van ruim 30 medewerkers nog completer te maken en de groei voort te zetten.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement