Ondernemend Friesland nieuws

Friese nuchterheid is sleutel tot succes voor Meneer & Mevrouw Hoekstra

Friese nuchterheid is sleutel tot succes voor Meneer & Mevrouw Hoekstra

De perfecte balans vinden tussen een online en offline winkel is hard werken, maar boetiek Meneer & Mevrouw Hoekstra uit Stiens weet zichzelf sterk te positioneren en kan daardoor de groei van hun onderneming doorzetten. De vooruitstrevende visies op het gebied van service, kwaliteit en hun diversiteit van aanbod zorgen ervoor dat ze hoge ogen gooien in de online branche. Deze week wint Meneer & Mevrouw Hoekstra dan ook de award Boetiek van de Maand voor hun vooruitstrevende onderneming, uitgereikt door fashionplatform Miinto.

De reden van het succes van Meneer & Mevrouw Hoekstra, ligt volgens de boetiek vooral aan de combinatie van de juiste merkenmix, de beleving van een dag winkelen en een stukje Friese nuchterheid. Bij Meneer & Mevrouw Hoekstra staat de klant absoluut op nummer één, en dat blijkt uit vele zaken. De gouden combinatie van huiskamersfeer, een gezellig team en een persoonlijk advies zorgt er voor dat de klant met veel plezier terug komt. Daarnaast wordt de collectie aangepast op de lokale Friese klanten, maar ook op de online klanten door heel Nederland.  Op deze manier biedt de boetiek een extra stukje service in tijden van grote concurrentie.

 

De persoonlijke klik die Meneer & Mevrouw Hoekstra met haar klanten heeft, zorgt er tevens voor dat het een populaire boetiek is in de omgeving van Stiens. Winkelen bij Meneer & Mevrouw Hoekstra zorgt niet alleen voor een vernieuwde garderobe, maar ook voor een gezellige middag!

 

Boetiek Meneer & Mevrouw Hoekstra ontvangt met het winnen van deze award een maandlang een bannercampagne op de homepage van Miinto.nl. Daarnaast ontvangt de boetiek een eervolle vermelding op Social Media en een fysieke award voor in de winkel.

 

Al ruim twee jaar verkoopt Meneer & Mevrouw Hoekstra haar collectie online op Miinto. Dit full-service online fashion platform werkt samen met ruim 200 fysieke modeboetieks in Nederland, die wel of geen eigen webwinkel hebben. De boetieks verkopen hun collectie online via Miinto.nl, waar ze meteen omringd zijn door een groot online winkelend publiek. Miinto helpt hiermee lokale ondernemers om ook bestaansrecht te claimen in de zee van online shops en grote e-commerce spelers. 

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement