Ondernemend Friesland nieuws

Friesland heeft alweer de beste Renault dealer van Nederland

DOTY 2015 ABD Renault

ABD Renault heeft, in navolging van de jaren 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 en 2014, weer de prestigieuze titel ‘Renault Dealer of the Year 2015’ gewonnen. De Friese dealer scoort structureel hoog op het gebied van klanttevredenheid en dat is een belangrijke factor voor het winnen van de titel. Als eerste dealer in de wereld, wist ABD Renault deze prestigieuze titel voor de 7e keer te winnen.

‘Dat is toch geweldig, dat we in ons 40ste jubileumjaar ook de titel Dealer of the Year 2015 innen!’, reageert directeur Wybe Kooistra van dealer Renault ABD enthousiast. ‘Dit is een beloning voor onze hele organisatie.’

 

Stimuleert

Bij de Renault Dealer of the Year-verkiezing draait het om de prestaties van de dealers op het gebied van klanttevredenheid en kwaliteit. Maar ook wordt er gekeken naar rendement en het marktaandeel. ABD kwam op alle punten als beste uit de bus. Met de strijd om de titel stimuleert Renault wereldwijd om dealers nog beter te laten presteren. ABD is nu voor de zevende keer winnaar als het gaat om deze prestigieuze titel en hebben hier een absolute wereldprimeur in handen.

 

Continu proces

ABD Renault bestond in 2015 veertig jaar en scoort al jaren hoog op het gebied van klanttevredenheid. De website van ABD meldt dat maar liefst 92 procent van de klanten de dealer aanbeveelt bij familie en vrienden. Verder is ABD in het verleden meerdere malen door Renault Nederland onderscheiden met de Global Quality Award, gebaseerd op kwaliteit  in serviceverlening.

 

Klanttevredenheid

‘Wij steken altijd veel energie in de “klantbeleving”, en streven hierbij naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. En het werkt over-en-weer: tevreden klanten geven ons weer nieuwe energie om het nóg beter te doen. Dat is een fijne stimulans. Afgelopen jaar scoorden we het cijfer 9,6 voor klanttevredenheid, dit jaar gaan we voor de 10’, aldus Kooistra. Sinds de oprichting in 1975 is ABD Renault voortdurend gegroeid. De dealer heeft vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek en is een van de grotere dealerorganisaties in het noorden van het land.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement