Gericht publiek op tiende beurseditie Huis & Tuin

Veel primeurs
Van de unieke nieuwe formule ‘tuinineendag.nl’ tot de vele nieuwbouwprojecten die door onder andere Makelaardij Hoekstra gepresenteerd werden. Of de sfeervolle en geheel in deze tijd passende Woodstudio's van Leeuwarder Garden en de 8 fraaie ‘binnenkijk-interieurs’ met een beleving van echt woongenot. Crisis of geen crisis, Huis & Tuin bewees een goed bezochte levendige beurs te zijn met vele primeurs en interactie. Veel exposanten hebben goede zaken gedaan.

Unieke ontwerpen op het Jong Design! plein
Op het nieuwe Jong Design! Plein konden bezoekers kennismaken met designers die hier hun zelf ontworpen meubels aan het grote publiek toonden. De reacties op dit creatieve initiatief, dat in samenwerking met de Design Fabriek is ontstaan, waren ronduit positief. Bezoekers konden ervaren hoe je met meubels eenvoudig af kunt wijken van de norm en dat modern, verfrissend en out of the box niet duur hoeft te zijn. Aan de ontwerpen werd een designwedstrijd gekoppeld, de jury-prijs voor het beste design ging naar Greta van der Veen-Hijlkema uit Joure met de BRYCK Stretch. Een verrassend veelzijdig ligkussen. Het design met de meeste stemmen van het publiek was de spectaculaire N|U Chair van Siebe Hoeksma en Ruurd Spinder.

De drie mooiste thematuinen van 2013
De tot de verbeelding sprekende thematuinen zijn jaarlijks de grootste publiekstrekker op Huis & Tuin. Dit jaar hadden maar liefst 20 hoveniers en tuinspecialisten uit de wijde omgeving zich volop uitgeleefd. Met als gevolg ongekend fraaie modeltuinen. Uit al deze creativiteit en bloemen- en plantenpracht heeft tv-presentator en hovenier Jurgen Smit de drie mooiste modeltuinen van 2013 gekozen. 1e prijs: Label O, het exclusieve label van Svensk Gardning hoveniers uit Dokkum samen met Studio REDD (thema: ‘Duurzaam wellness paviljoen’), 2e prijs: Hoveniersbedrijf Sake van der Wal (thema: ‘Black/White garding in modern Portugal’), 3e prijs: Van Tuinen Tuinservice (thema: ‘Ruimte in kleine ruimte’).

Publieksprijzen
Alle ruim 200 exposanten van Huis & Tuin 2013 konden met hun stand meedingen naar 1 van de 3 publieksprijzen. Bezoekers hebben de afgelopen dagen massaal hun mening gegeven over de standpresentaties. De winnaars van de publieksprijzen zijn: Solair Zonwering in het huissegment, André Tuinier in het tuinsegment en Nordwin College in het woonsegment.

Huis & Tuin 2014
De beurs Huis & Tuin wordt in 2014 weer in dezelfde periode georganiseerd in het WTC Expo Leeuwarden. Binnenkort worden de exacte data bekendgemaakt. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf dat moment weer inschrijven voor deelname.

Delen via

Vergelijkbare berichten