Ondernemend Friesland nieuws

Home Center Wolvega toneel van grote E-Bikeshow

E-Bikeshow Woon Center Wolvega

Grote binnen- en buitenlandse merken als Batavus, Merida, Flyer, Dutch ID, ALBA, RIH, Victoria, Koga en Gazelle presenteren zich van 17 tot en met 19 maart 2016 op de Holland E-bike Show in de 75.000 vierkante meter grote woonexpo Home Center in Wolvega. Parkeren, toegang en proefritten zijn gratis. Ook de toegang tot het Kinderdorp van Home Center kost niets.

In totaal zijn er meer dan honderd e-bikes — ook vierwielige voor mensen met een handicap — op de jaarlijkse show die dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd door het bureau voor toerisme Friesland Holland. De testfietsen staan buiten opgesteld naast Tuindorado. Enkele test-e-bikes zijn door de fietsafdeling van Friesland Holland opgewaardeerd tot ‘ideaal’ voor de Elfstedenroute, zoals een Koga met een verstelbaar stuur van Gazelle, een Trek met leren handvatten en een betere stander, en ALBA’s in een Elfsteden- en een zeer exclusieve Brooks-edition. Het Engelse Brooks maakt leren zadels en tassen.

 

Enorme verscheidenheid

Op de show worden elektrische fietsen voor álle leeftijden en gebruiksdoeleinden gepresenteerd. De verschillen in trapondersteuningstechniek, comfort, veiligheid en prijs zijn groter dan ooit. De deelnemende official dealers, Weerman Fietsen en Ten Veen Tweewielers uit Wolvega en 2Wielercentrum Joure kennen als specialisten alle ins en outs. Nieuw zijn vierwielige tweepersoons e-bikes en opvouwbare e-bikes met het uithoudingsvermogen van een toer e-bike.

 

Fietsparadijs Friesland

Het toeristenbureau organiseert de manifestatie om Friesland en de grensgebieden in Drenthe en Noordwest Overijssel te promoten als een e-bikevriendelijk fietsparadijs. De Friese tweewielerzaken ondersteunen de promotionele activiteiten. Friesland Holland-directeur en showorganisator Albert Hendriks: “We hebben zeer goed onderhouden fietspaden en verkeersluwe 60 km wegen waar je oneindig veel lussen kunt fietsen, van kort tot heel lang. Er zijn veel nieuwe fietspaden aangelegd en elk horecabedrijf heeft oplaadfaciliteiten, al kun je met de nieuwste e-bikes de hele dag fietsen zonder de accu bij te laden.” De e-bike show met binnen- en buitenlandse merken onderstreept volgens Hendriks het internationale allure van de fietsregio “die uniek is in Europa vanwege het knooppuntensysteem, de vele bezienswaardigheden en fietscafés en restaurants op alle routes en de aanwezigheid van zeer betaalbare hotels.”

 

Openingstijden en adres

Donderdag 17 maart (09.30-21.00 uur), vrijdag 18 maart (09.30-18.00 uur) en zaterdag 19 maart (09.30-18.00 uur). Showlocatie: Home Center, Frisaxstraat 12, Wolvega.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement