Ondernemend Friesland nieuws

De inhoud van een megagroot congres, maar de sfeer van een muziekfestival!

Op 27 september Engbert Breuker en Henk Pieter Bouma van Pentascope Het Grootste Kennisfestival van Noord- Nederland. Op het terrein van Kadepop, op het voormalige Suikerunie terrein. Naar voorbeeld van eenzelfde soort festival in Deventer dat binnen een mum van tijd uitverkocht was. En ook in Noord-Nederland is de belangstelling groot aldus een trotse Breuker. ‘Maar er zijn nog kaarten hoor’ zegt hij lachend.

Innovatie

Het draait de hele dag op het festival om innovatie. ‘Een beetje een rotwoord misschien. Want wat betekent dat nou? Maar het gaat om klaar zijn voor de toekomst. Met je organisatie. Of je nu een overheidsinstelling of een commercieel bedrijf, een ziekenhuis of een school bent. Hoe ga je om met de enorme veranderingen die steeds maar op ons af komen? Dat leer je bij ons.’

 

Inhoud van een congres, sfeer van een muziekfestival

Een groot evenement met maar liefst 50 sprekers, meer dan 10 artiesten op 5 verschillende podia. Dat is wat de organisatoren voor ogen hebben. Een dag met de inhoud van een groot congres, maar de sfeer van een muziekfestival. Met een heus blokkenschema. Zodat iedere bezoeker z’n eigen programma kan samenstellen. Een bekende spreker op het grote podium of een creatieve kleine sessie in een theaterwagen. ‘In een leuke omgeving leer je nou eenmaal veel makkelijker’.

 

Tientallen sprekers en sessies

Samen op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen. Daar draait het om. Het programma is al voor een groot deel bekend. Samen met allerlei partners is er hard gewerkt aan een mooie line up. En er worden nog steeds nieuwe namen toegevoegd. In ieder geval zullen Jan Rotmans, Gerard Kemkers, Jacqueline Jansen, Theo Hendriks, Maarten Ducrot, Erik Jan Koedijk, Bram van Houten, Kees Verhaar, Karin Manuel, Kees Klomp, Gerard Doll, Anne-Roos Bakker, Kaj van der Plas en Leonie Bosveld het podium beklimmen. En er zijn ook al aardig wat leuke bandjes geboekt zoals the Maureens, Simon Keats, Wandering Fire en Maurice van Hoek. Maar er is ook ruimte voor interactie, cases, kunst, theater en voor het bekijken van daadwerkelijke innovaties. De website is altijd up to date.

 

Vernieuwende opzet met muziek en theater

De festivalsfeer ontstaat natuurlijk door de opzet op de locatie van Kadepop. Met de vaste locaties, de tenten, tentjes, foodtrucks, dialoogwagens en de echte festivalaankleding. Maar ook door verrassende optredens. Door theatermakers. En muzikanten.

 

Niet alleen luisteren

Kennisdelen over innovatie op een innovatieve manier. Daar staat Het Grootste Kennisfestival van Noord- Nederland voor. Inspiratie komt via topsprekers op de hoofdpodia. Maar ook discussie, interactie en zelf meedoen. Het terrein wordt er speciaal op ingericht.

 

Kaarten via de website

Kaarten kosten € 195,-. Ze zijn te koop via http://www.hetgrootstekennisfestivalvannoordnederland.nl/tickets/. Voor groepen geldt een korting. Op de site staat alle informatie. Ook is het dit jaar mogelijk er een tweedaagse van te maken.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement